JUST NU – FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KR!

Sandalett
399.-

ALL LIGHTS ON...

Ta plats i ljuset och lyft stilen med säsongens snygga sandaletter i trendiga modeller. Kaxigt snygga mules, läckert mönstrade eller på platå med kilklack? Välj en modell som får just dig att lysa lite extra när festsäsongen är här.

FRIENDSERBJUDANDE

- 100kr rabatt på utvalda sandaletter!
Spana in våra utvalda sandaletter som lyfter vilken look som helst.  Gäller t.o.m. 4/6 för dig som är eller blir medlem i FEETFIRST Friends.

Logga in med ditt personnummer i kassan för att få ditt erbjudande.

Friendspris 299 SEK
Friendspris 299 SEK
Friendspris 299 SEK
Friendspris 299 SEK
Friendspris 299 SEK
Friendspris 299 SEK

Loafer
599.-

PLAN INTERNATIONAL

För varje ny följare på Instagram skänker DinSko 1 Krona till Plan Internationals arbete för flickors rättigheter. LÄS MER>

 
Följ oss på INSTAGRAM

 

Vi på DinSko inspireras av dagens trender och erbjuder prisvärda skor för en modemedveten publik. I våra butiker finns alltid ett brett dam- och herrsortiment för många olika behov. Dessutom har vi massor av fina samt funktionella barnskor för både skola och fritid. Tillgänglighet är något som är viktigt för oss och med stor geografisk spridning är det lätt att hitta våra butiker. Vår engagerade och kunniga personal guidar dig till rätt köp som passar din personliga stil. Det senaste skomodet väntar på dig hos DinSko!

;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK