All lights on girls!

– En insamling som stöttar Plan Internationals arbete

Hjälp oss att stärka flickors rättigheter i världen genom att stötta vårt samarbete med Plan Internationals initiativ #flickorslikavillkor. I många utvecklingsländer diskrimineras unga flickor just för att de är flickor. De utsätts för våld, förlorar rätten att gå i skolan, gifts bort i tidig ålder och blir gravida när de själva är barn. Plan International arbetar ständigt för att förbättra situationen för utsatta flickor.

Du följer = Vi skänker!

Just nu skänker vi 1kr för varje ny följare till vårt Instagramkonto @dinsko mellan 20/4 – 24/5. Sprid ordet och hjälp oss att hjälpa, bidra till en bättre värld med ett enda klick.

Bara en Tia
Vi startar upp insamlingsinitiativet ”All lights on girls” i alla våra DinSko-butiker från och med torsdagen den 20 april. Det ger dig möjlighet att frivilligt skänka 10 kronor eller mer för att stötta arbetet för unga flickor. Välkommen in till din närmaste DinSko-butik redan nu för att bidra. Det kallar vi girl-power!

Vart går pengarna?
Läs mer: https://plansverige.org/flickafadder 

;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK