#InYourShoes

Nu presenteras miniprogramserien #InYourShoes. Sex stycken tjejer som är superskillade inom sina områden byter liv med varandra. Vad händer när de kliver utanför sina comfort zones? Att få utmana sina fördomar om varandra och dess yrken, karriär, intressen och passioner. Serien består av 12 avsnitt där vi får följa tjejerna när de byter liv med varandra, med nytt avsnitt varje onsdag.

Utöver att testa på varandras vardag så får profilerna även testa varandras stilar. Inför bytet så har profilerna valt ut skor till varandra. Vad har profilerna gemensamt och hur ser livet egentligen ut i någon annans skor?  Följ @dinsko och häng med från start! Dessutom för varje ny följare skänker vi en krona till Plan International t.o.m 24 maj.

TÄVLING

Var med och tävla om en helt ny Shoedrobe, vinn skor till ett värde av 6.000kr till dig en vän. Tävlingsvilkor

Avsnitt 1

Först ut är proffsryttaren och Youtuber Nina Rademaekers tillsammans med stylisten och bloggaren Madelene Billman.

Madelenes utmaning är att bli bekväm med en häst, ta hand om den och våga rida. Nina introduceras till styling, utmanar sina fashion fears och får ett ovant uppdrag.

Madelene Billman:

Nina Rademaeker:

;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK