Varukorgen är tom

Frakt 0 SEK*

Total 0 SEK

* FRI FRAKT!

Till kassan
  • Din Sko
  • Ecco
  • Jerns
  • Nilson Shoes
  • Radical Sports
  • Skopunkten

Bli bekväm i klackar

Är du sugen på att bära klackar men tycker det är knepigt att gå i dem? Lugn, vi ger dig tipsen som gör dig lika bekväm som snygg med klackarna på! Välkommen till vår klackskola.

1. Träna
Övning ger färdighet. Gå runt med klackarna hemma en stund, ta en promenad ner för gatan eller dammsug i pumpsen! Att det ser lätt ut för ”proffsen” att gå i klackar beror helt enkelt på att de har gjort det i många mil och under många timmar.

2. Hälen
Lägg inte tyngden på tårna, det kommer leda till att du får ont och lutar framåt. Försök att sträcka på dig och gå precis som du gör med vanliga skor.

3. Ta korta steg
Inte så korta att det ser konstigt ut, utan bara lite kortare än vad du vanligtvis gör. Det ger dig bättre balans!

4. Bred klack
Börja ditt nya klackliv med en stabil klack. En smalare kan kännas ostadig för en nybörjare. En bred och rejäl klack är toppen, både på fest och till vardags! Som en bonus är det extra trendigt just nu.

5. Platå
Med en liten platå blir det lättare att gå i klackar. Lutningen för din fot blir mindre, men det ser fortfarande lika snyggt ut!

6. Klacken i centrum
Var sitter klacken? För dig som är ovan är det lättare att gå i en klack som sitter mitt på hälen snarare än längst ut på hälryggen.

7. Attityd
Sträck på dig! Figuren blir automatiskt bättre i klackar då balanssinnet och andra muskler än vanligt kopplas på. Rak i ryggen och blicken framåt – du äger!

8. Core
Lite härlig core-träning förebygger inte bara ryggvärk och stärker dina magmuskler. Den hjälper dig att se ståtligare ut i klackar eftersom du blir starkare och får stoltare hållning

Övning ger färdighet

Sådär, nu är det bara att köra igång! Välj rätt klacksko för just dig, med bra passform och i rätt storlek. Tänk på att pausa mellan varven när du är ny på det här med klackar. När det kommer en låt som du kan leva utan så lämna dansgolvet och chilla en stund. Psst…ett par sköna ballerinaskor kan vara smart att ha som back up!

Vill du ha hjälp att prova ut just dina klackskor? Vi ger dig expertråd! Kom in till din DinSko-butik så hittar vi rätt tillsammans. Redo att shoppa loss redan nu? Välkommen in till webbshoppen.

Till nybörjaren tipsar vi om klackar från DS, som har lite mer komfort och något stabilare klackar. Till proffset tipsar vi om att frossa i klackar som andas attitude. Sugen på pumps? XIT har rekordmånga modeller att välja på i vår och sommar.

Ellinor Löfgren är inte bara framgångsrik bloggare och entreprenör. Hon har också en del smarta tips om att lära sig gå i klackar. Vi ställde några frågor till Ellinor som delade med sig av sina erfarenheter.   

Vilka är dina 3 bästa tips för att lära sig att gå i klackar?

- Gå ut i ett par stilettklackar en kväll. Efter tre timmar har man lärt sig utan problem och kan gå i vilka andra klackar som helst efteråt! 

- Ta små steg, inte sådär långa som modeller gör på en catwalk. Det kan du lära dig att göra med tiden.

- Börja ha klackar till vardags. De behöver inte vara speciellt höga, då får man in det på vana och kan dra på sig de där toksnygga på helgen. Så slipper dom stå där och samla damm bara för att man inte vågar använda dom.

- Köp en klack med hög platå! Eller kilklack. Dom är gjorda för nybörjare!

Vilket är ditt bästa respektive sämsta klackminne?

- När en klack gick av när jag var ute. Då var det bara att skämmas och försiktigt smita därifrån. När min klack fastnade i gallret som oftast finns utanför dörrarna till en tunnelbaneingång. Då var det också bara att gå hem och byta... Varje gång jag väljer ett par klackar som är helt PLATTA under, när det är is ute.... Då ska man faktiskt inte ha någon klack. 

Följ Ellinor Löfgren på instagram: https://www.instagram.com/ellinorlofgren/

Xit, Sandalett

299 SEK 399 SEK

Xit, Pumps

299 SEK 399 SEK

Medlemskap

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB. Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Personer i samma hushåll kan koppla ihop sina medlemskap för att gemensamt samla bonus. Maximalt kan tre medlemmar anslutas till ett huvudmedlemskap. För sammankoppling av medlemskap kontakta FEETFIRST kundservice.

Bonus

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) är bonusgrundande. För att bonus ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se. Bonus beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll är bonusgrundande. Gemensamt upparbetad bonus utbetalas till huvudmedlem men kan även lösas in av annan ansluten medlem. Bonus utgår med 2% av det totala inköpsbeloppet och betalas ut två gånger per år. Minsta belopp som betalas ut är 25 kr. Utbetalning sker i intervaller om 25 kr, dvs. 25 kr, 50 kr, 75 kr osv. Ej utbetalad bonus sparas till nästa utbetalningstillfälle. Du kan använda intjänad bonus vid köp av varor i NilsonGroups svenska butiker eller på feetfirst.se. Du kan inte lösa in bonus mot kontanter. Efter ett år förfaller outnyttjad bonus.

Personuppgiftshantering

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, din födelsedag, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera bonus, för att skicka dig kundanpassade medlemserbjudanden, för att göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring till dig baserad på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att en gång per år, utan kostnad, skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter. 

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem. 

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om bonusgrundande köp inte gjorts under 36 månader kommer medlemskapet avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerad bonus efter det att ditt medlemskap upphört att gälla. 

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 20 september 2017, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att desa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure). 

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg

0340-86650 
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.