FEETFIRSTDin SkoJernsNilson ShoesRadical SportsSkopunkten
Välj butik
Ecco

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Ecco
  • Jerns
  • Nilson Shoes
  • Radical Sports
  • Skopunkten

GORE-TEX

Komfort under alla årstider! Vårt samarbete med GORE-TEX är din garanti för att skor från ECCO med denna teknologi är extremt tåliga och håller dina fötter torra och sköna under alla dina äventyr. Vare sig det regnar, blåser eller snöar. GORE-TEX-materialet är fullständigt vattentätt med optimal andningsförmåga. Vattnet stängs ute samtidigt som fukt inifrån lätt kan försvinna ut. Klicka enkelt hem din favoritmodell online hos oss.

BOOTS OCH KÄNGOR

LÅGSKOR

OUTDOOR OCH TREKKING

SNEAKERS

Filter

Storlek

39
40
41
42
43
44
45
46
47

Färg

SVARTA
BLÅ
BRUNA
FLERFÄRGADE
VITA
GRÅA
BEIGEA

Varumärke

ECCO

Pris

500
1000
1500
2000

399 SEK

2499 SEK

REA

Koncept

ECCO

Tillfälle

FRITID

Butiker

STOCKHOLM

GÖTEBORG

MALMÖ

LUND

HELSINGBORG

JÖNKÖPING

KUNGSBACKA

ÖREBRO

SUNDSVALL

TROLLHÄTTAN

NORRKÖPING

KRISTIANSTAD

HALMSTAD

BORLÄNGE

VÄXJÖ

KARLSKRONA

UPPSALA

VÄSTERÅS

VISBY

UPPLANDS VÄSBY

STRÖMSTAD

LÖDDEKÖPINGE

UMEÅ

PITEÅ

GÄVLE

UDDEVALLA

SKÖVDE

ESKILSTUNA

LINKÖPING

BORÅS

LULEÅ

Avancerade filter

Yttermaterial

Klackhöjd

Tåprofil

Klackprofil

Stängning

Ecco, Multi-Vent M
1999 SEK
Ecco, Multi-Vent
1999 SEK
Ecco, Multi-Vent M
1999 SEK
Ecco, Multi-Vent M
1999 SEK
Ecco, St.1 Lite M
1699 SEK
Ecco, St.1 Lite M
1699 SEK
Ecco, Irving
1499 SEK
Ecco, Exostride
1399 SEK
Ecco, Multi-Vent
1999 SEK
Ecco, Vitrus Iii
1699 SEK
Ecco, Biom 2go
1799 SEK
Ecco, Byway Tred
1899 SEK
Ecco, Turn
1999 SEK
Ecco, Rugged Track
1799 SEK
Ecco, Turn
1799 SEK
Ecco, Rugged Track
1799 SEK
Ecco, Rugged Track
1799 SEK
Ecco, Terracruise Ii
1299 SEK
Ecco, Turn
1799 SEK
Ecco, Biom 2go
1799 SEK
Ecco, Byway Tred
1599 SEK
Ecco, Byway Tred Gt
1599 SEK
Ecco, Turn
1499 SEK
Ecco, Soft 7 Tred
1699 SEK
Ecco, Biom Terrain M
2199 SEK

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
0340-86650
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.