FEETFIRSTDin SkoJernsNilson ShoesRadical SportsSkopunkten
Välj butik
Ecco

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

300 SEK KVAR TILL FRI FRAKT -HÄMTA ALLTID GRATIS I BUTIK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Ecco
  • Jerns
  • Nilson Shoes
  • Radical Sports
  • Skopunkten

Multi-vent - Snabbrörlig hybrid

Trendigt, bekvämt & vårfint

Vår storsäljare MULTI-VENT till dam och herr är en trendig sneaker som bevisar att det går att kombinera funktion och stil. Modellen har Gore-tex surround teknik som håller fötterna torra och ventilerande i 360 grader.

Shoppa dam

GORE-TEX SURROUND®

GJORD FÖR ATT KLARA ALLA VÄDER OCH DINA FRILUFTSÄVENTYR

GORE-TEX-teknologin är ett membran som används i ECCO:s skor för att säkerställa att varje centimeter av foten är skyddad mot vädrets makter. Alla OMNI-VENT-skor har en vattentät GORE-TEX SURROUND®-konstruktion och luftkanaler som ökar andningskapaciteten ur alla vinklar, samtidigt som fötterna hålls torra oavsett väder.

Läs mer om GORE-TEX SURROUND®

Shoppa herr

Filter

Avdelning

DAM

HERR

Storlek

36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46

Färg

VITA
FLERFÄRGADE
BLÅ
BEIGEA
SVARTA
ROSA
GULA
GRÅA

Varumärke

ECCO

Pris

1500
2000

1099 SEK

2499 SEK

Koncept

ECCO

Tillfälle

Butiker

STOCKHOLM

LUND

JÖNKÖPING

GÖTEBORG

HELSINGBORG

MALMÖ

KUNGSBACKA

ÖREBRO

TROLLHÄTTAN

SUNDSVALL

HALMSTAD

VÄXJÖ

UPPSALA

UPPLANDS VÄSBY

UDDEVALLA

STRÖMSTAD

SKÖVDE

NORRKÖPING

LÖDDEKÖPINGE

KRISTIANSTAD

KARLSKRONA

ESKILSTUNA

BORLÄNGE

VÄSTERÅS

VISBY

UMEÅ

PITEÅ

LULEÅ

LINKÖPING

GÄVLE

BORÅS

Avancerade filter

Yttermaterial

Klackhöjd

Tåprofil

Klackprofil

Stängning

ONLINE EXCLUSIVE
Ecco, Multi-Vent W
2499 SEK
Ecco, Multi-Vent W
1999 SEK
Ecco, Multi-Vent M
1999 SEK
Ecco, Multi-Vent M
1999 SEK
Ecco, Multi-Vent M
1999 SEK
Ecco, Multi-Vent W
1999 SEK
Ecco, Multi-Vent W
1999 SEK
Ecco, Multi-Vent W
1999 SEK
Ecco, Multi-Vent
1999 SEK
Ecco, Multi-Vent
1999 SEK
Ecco, Multi-Vent
1999 SEK
Ecco, Multi-Vent
1999 SEK

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
0340-86650
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.