FEETFIRSTDin SkoJernsNilson ShoesRadical SportsSkopunkten
Välj butik
Ecco

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

300 SEK KVAR TILL FRI FRAKT -HÄMTA ALLTID GRATIS I BUTIK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Ecco
  • Jerns
  • Nilson Shoes
  • Radical Sports
  • Skopunkten

skotillbehör och accessoarer

Filter

Avdelning

BARN

DAM

HERR

SKOTILLBEHÖR OCH ACCESSOARER

Storlek

35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
ONE-SIZE

Färg

SVARTA
BRUNA
BEIGEA

Varumärke

ECCO

Pris

1000
2000

30 SEK

2999 SEK

REA

Koncept

ECCO

Tillfälle

Butiker

STOCKHOLM

GÖTEBORG

HELSINGBORG

LUND

MALMÖ

JÖNKÖPING

KUNGSBACKA

ÖREBRO

SUNDSVALL

TROLLHÄTTAN

HALMSTAD

NORRKÖPING

BORLÄNGE

KARLSKRONA

STRÖMSTAD

UPPSALA

VÄXJÖ

ESKILSTUNA

UDDEVALLA

KRISTIANSTAD

LÖDDEKÖPINGE

GÄVLE

UPPLANDS VÄSBY

VISBY

SKÖVDE

PITEÅ

LINKÖPING

UMEÅ

VÄSTERÅS

BORÅS

LULEÅ

Avancerade filter

Yttermaterial

Klackhöjd

Tåprofil

Klackprofil

Stängning

Populära produkter

Ecco, Summer Inlay Sole
80 SEK
Ecco, Skoblock Cederträ
250 SEK
Ecco, Foam Cleaner
100 SEK
Ecco, Shoe Wipes
40 SEK
Ecco, Smooth Leather Black
100 SEK
Ecco, Premium Leather
300 SEK
Ecco, Polishing Cloth
30 SEK
Selfshine Black
100 SEK
Ecco, Repel Spray
130 SEK
Ecco, Nubuck/Suede Brush
75 SEK
Ecco, Support Thermal Ladies
275 SEK
Ecco, Support Thermal Men
275 SEK
Ecco, Comfort Everyday 35-36
200 SEK
Ecco, Comfort Everyday 40-41
200 SEK
Ecco, Half Insole Gel
70 SEK
Ecco, Nubuck/Suede Brush
75 SEK
Ecco, Nubuck/Suede Conditioner
100 SEK
Ecco, Nubuck/Suede Conditioner
100 SEK
Ecco, Oil Nubuck Conditioner
100 SEK
Ecco, Polishing Cloth
30 SEK
Ecco, Repel Spray
130 SEK
Ecco, Selfshine Neutral
100 SEK
Ecco, Shoe Brush
140 SEK
Ecco, Shoe Refresher
90 SEK
Ecco, Shoe Wipes
40 SEK
Ecco, Skoblock Cederträ
250 SEK
Ecco, Smooth Leather Black
100 SEK
Ecco, Smooth Leather Neutral
100 SEK
Comfort Slim Ladies
160 SEK
Comfort Slim Men
160 SEK
Selfshine Black
100 SEK
Ecco, Premium Leather
300 SEK
Ecco, Foam Cleaner
100 SEK
Ecco, Summer Inlay Sole
80 SEK
Ecco, Wax Oil
140 SEK

ECCO

Med produkten i fokus och med ledord som komfort, funktion och kvalitet skapar ECCO kvalitetsinriktad design som kombinerar bekväma skor med ett attraktivt utseende. Produktutveckling är en mycket viktig del i arbetsflödet, där ECCO lägger stor vikt vid att ta fram nya tekniker för att kunna erbjuda ännu mjukare och mer flexibla skor. ECCO är dessutom en av världens största skinnproducenter som därmed har full delaktighet i hela tillverkningsprocessen, från första garvtaget till färdig sko ut i butik.

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
0340-86650
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.