Influencers of FEETFIRST:

Spana in Viktor Frisk favoritskor hos Feetfirst

Viktor Frisk

Viktor Frisk är tillbaka hos FEETFIRST! Viktor har energi nog att försörja en mindre svensk stad. Han har redan hunnit göra succé som ena halvan av Samir & Viktor med över 100 miljoner Spotifyspelningar, släppa en bok, göra en klädkollektion, driva en populär blogg och delta två gånger i Melodifestivalen. Och han är bara 22 år. Följ Viktors framfart på @viktorfrisks och på hans blogg.

Shoppa Viktors favoriter

En välklädd höst

Viktor Frisk är tillsammans med Sofi Fahrman och Bianca Wahlgren Ingrosso influencers hos FEETFIRST. Här berättar han om sin garderob i höst.

– Jag tycker personligen att blonda killar passar 
bättre i mörkare plagg. Jag gillar marinblått, 
olivgrönt, mörkare militärgrönt med beige inslag. 
Och jag tycker att alla plagg jag har 
ska användas, säger Viktor.

Hans dressade stil har blivit något av hans 
signum – men ibland kan en stor hoodie och slitna jeans kännas bättre än en skräddad kostym. I höst uppdaterar han skogarderoben med sneakers, 
grova boots och munkskor.

Se Viktor Frisk outfit tillsammans med sina favoritskor på Feetfirst

– Adidas nya vinröda Gazelle-sneakers är 
jättesnygga. Jag har också köpt ett par bruna och 
ett par svarta boots från RM Williams, de är av lite grövre modell. För stilfullare tillfällen väljer Viktor 
gärna skor med monk strap.

– Ibland kan jag köra sneakers till väldressat 
också, men jag tycker att skor med monk strap 
är jättesnyggt till kostym. Viktigast är att lägga 
ner tid på att hitta rätt passform på kostymen, 
män borde generellt investera i att gå till skräddaren och få kostymen insydd.


 Spana in Bianca Ingrossos favoritskor hos Feetfirst

Bianca Ingrosso
 
Bianca Ingrosso är ambassadör för FEETFIRST och en av Sveriges största bloggare inom skönhet och stil. Dessutom är hon aktuell med andra säsongen av Wahlgrens värld där hon bjuder på skön underhållning tillsammans med mamma Pernilla. Följ Bianca på sociala medier och låt dig inspireras: @biancaingrosso. Hennes blogg hittar du på biancaingrosso.se.

Shoppa Biancas favoriter


Spana in Sofi Fahrmans favoritskor hos Feetfirst

Sofi Fahrman

Vår FEETFIRST-ambassadör Sofi Fahrman fortsätter att inspirera oss i höst. Sofi bor i Stockholm och New York och är mode inifrån och ut. På hennes CV står det bland annat moderedaktör, journalist, programledare, författare och poddare. Håll koll på Sofi, hennes favoriter från FEETFIRST och hur hon stylar dem på @sofifahrman1 och på hennes blogg.

 Shoppa Sofis favoriter

Xit, Pumps

299 SEK 399 SEK
;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK

BLI MEDLEM OCH FÅ 10% PÅ NÄSTA KÖP i BUTIK!

VÄNLIGEN GODKÄNN VILLKOREN OCH FYLL I DITT PERSONNUMMER.

Medlemskap

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB. Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Personer i samma hushåll kan koppla ihop sina medlemskap för att gemensamt samla bonus. Maximalt kan tre medlemmar anslutas till ett huvudmedlemskap. För sammankoppling av medlemskap kontakta FEETFIRST kundservice.

Bonus

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) är bonusgrundande. För att bonus ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se. Bonus beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll är bonusgrundande. Gemensamt upparbetad bonus utbetalas till huvudmedlem men kan även lösas in av annan ansluten medlem. Bonus utgår med 2% av det totala inköpsbeloppet och betalas ut två gånger per år. Minsta belopp som betalas ut är 25 kr. Utbetalning sker i intervaller om 25 kr, dvs. 25 kr, 50 kr, 75 kr osv. Ej utbetalad bonus sparas till nästa utbetalningstillfälle. Du kan använda intjänad bonus vid köp av varor i NilsonGroups svenska butiker eller på feetfirst.se. Du kan inte lösa in bonus mot kontanter. Efter ett år förfaller outnyttjad bonus.

Personuppgiftshantering

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, din födelsedag, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera bonus, för att skicka dig kundanpassade medlemserbjudanden, för att göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring till dig baserad på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att en gång per år, utan kostnad, skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter. 

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem. 

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om bonusgrundande köp inte gjorts under 36 månader kommer medlemskapet avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerad bonus efter det att ditt medlemskap upphört att gälla. 

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 20 september 2017, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att desa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure). 

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg

0340-86650 
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy