FEETFIRSTDin SkoEccoNilson ShoesRadical SportsSkopunkten
Välj butik
Jerns

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

300 SEK KVAR TILL FRI FRAKT HÄMTA GRATIS I BUTIK!

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Ecco
  • Jerns
  • Nilson Shoes
  • Radical Sports
  • Skopunkten

herr

BOOTS OCH KÄNGOR

FINSKOR

GUMMISTÖVLAR

LÅGSKOR

OUTDOOR OCH TREKKING

SANDALER

SNEAKERS

SPORTSKOR

TOFFLOR

VINTERSKOR

Filter

Avdelning

DAM

HERR

SKOTILLBEHÖR OCH ACCESSOARER

Storlek

39
40
40.5
41
41.5
42
42.5
43
43.5
44
44.5
45
46
47
47.5
48

Färg

SVARTA
BRUNA
BLÅ
VITA
RÖDA
FLERFÄRGADE
BEIGEA
GRÖNA
GRÅA
GULA

Varumärke

ADIDAS

BIRKENSTOCK

BJÖRN BORG

BUGATTI

CALVIN KLEIN JEANS

Visa fler

Pris

500
1000
1500
2000

25 SEK

2499 SEK

KLUBBPRIS

REA

Koncept

DINSKO

JERNS

NILSONSHOES

RADICALSPORTS

SKOPUNKTEN

Tillfälle

BRÖLLOP OCH HÖGTID

BUSINESS

FEST

FRITID

INNE

Butiker

STOCKHOLM

GÖTEBORG

MALMÖ

HELSINGBORG

KUNGSBACKA

ÖREBRO

LUND

KARLSTAD

KRISTIANSTAD

JÖNKÖPING

UPPSALA

NORRKÖPING

TROLLHÄTTAN

KARLSKRONA

SUNDSVALL

HALMSTAD

VARBERG

LINKÖPING

SKÖVDE

UMEÅ

BORLÄNGE

VÄXJÖ

STRÖMSTAD

LULEÅ

Avancerade filter

Yttermaterial

Innermaterial

Sula

Klackhöjd

Tåprofil

Klackprofil

Stängning

Herrskor hos Jerns

Vi på Jerns har samlat säsongens nyheter online för dig som vill bära klassiska herrskor med fokus på passform och kvalitet. Moderiktiga skor för män från välkända varumärken. Upptäck vårt breda utbud av stilrena boots, fodrade kängor, tidlösa loafers samt dressade snörskor i mocka, nubuck och skinn. Här hos Jerns hittar du herrskor för både arbete och fest när du vill handla nya skor på nätet.

Populära produkter

0
0
Lloyd, Orwin
1599 SEK
0
0
Vagabond, Linhope
1199 SEK
0
Vagabond, Paul
999 SEK
0
0
Lloyd, Lalfa
1399 SEK
0
0
Shepherd, Hugo
599 SEK
0
Rieker, Teodor
899 SEK
0
0
Shepherd, Mikael
699 SEK
0
0
Lloyd, Patron
1699 SEK
0
Rieker, Teddy
999 SEK
0
Rieker, Tony
999 SEK
0
Rieker, Tim
899 SEK
0
Rieker, Torsten
899 SEK
0
0
Bugatti, Placido
1099 SEK
0
0
Rieker, Thomas
899 SEK
0
0
Rieker, Trevor
799 SEK
0
0
Shepherd, Anton
699 SEK
0
0
Shepherd, Henrik
699 SEK
0
0
Shepherd, Hugo
599 SEK
0
0
Shepherd, Isak
599 SEK
0
0
Shepherd, Jon
450 SEK
KLUBBPRIS - 599 SEK
0
0
Lyle & Scott, Mcavennie Ii
899 SEK
0
0
Bugatti, Marcello Lace
1199 SEK
0
0
0
Tretorn, Arch Hybrid
1099 SEK
0
0
Rieker, Taylor
799 SEK
0
0
Rieker, Todd
899 SEK

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
0340-86650
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Poäng på alla dina köp!

Som medlem i FEETFIRST Friends får du klubbpriser, erbjudanden och poäng på alla dina köp!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.