Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
 • FEETFIRST
 • Din Sko
 • Skopunkten
Din Sko

Linear, Linear Alex Waterproof

500 SEK

 

Vattentät

Rosa varmfodrade kängor i nubuckimitation.

 • — Waterproof
 • — Värmande vinterfavorit
 • — Snygga detaljer
 • — Lätta att ta på
 • — Greppsäker sula
Alternativ
 • Köp nu
 • Sök i butik
Välj storlek:
 • Produktinformation
 • Recensioner & Omdömen
 • Lagerstatus
 • Leverans & Retur
 • Art. nr:336329
 • Varumärke:Linear
 • Namn:Linear Alex Waterproof
 • Färger:Rosa
 • Yttermaterial:Nubuckimitation
 • Foder/Innermaterial:Varmfoder
 • Sula:Syntet
 • Innersula:Varmfoder
 • Tåprofil:Rund
 • Stängning:Kardborre

  Du kanske också gillar

  Vattentät
  Linear, Alex Midcut Waterproof
  500 SEK
  Stl. 25-30
  -23%
  Kavat, Sandaler
  499 SEK 649 SEK
  Stl. 19-24
  Vattentät
  Linear, Lucy Lace-Up Waterproof
  499 SEK
  Stl. 25-30
  Vattentät
  Linear, Sneakers
  399 SEK
  Stl. 22-25
  Vattentät
  Linear, Sneakers
  449 SEK
  Stl. 20-25
  Vattentät
  Tretorn, Varmfodrade Gummistövlar
  499 SEK
  Stl. 28-35
  Dinsko, Cilla Lace Up
  350 SEK
  Stl. 20-25
  Vattentät
  Linear, Olli Fur Waterproof
  549 SEK
  Stl. 31-38
  Vattentät
  Linear, Dylan Velcro Waterproof
  450 SEK
  Stl. 22-25
  Vattentät
  Linear, Varmfodrade Kängor
  499 SEK
  Stl. 25-30

  Vårda dina skor

  Putsduk
  30 SEK
  Refreshing Formula
  100 SEK
  Skoborste
  85 SEK

  Feetfirst

  I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

  Medlemskap

  Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

  FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

  Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

  Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

  Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

  Poäng

  Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

  Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

  Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

  Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

  De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

  Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

  Hantering av personuppgifter

  NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

  Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

  Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

  Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

  Rättslig grund för behandling av personuppgifter

  För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

  Avsluta medlemskap

  Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

  Ändring av villkoren

  Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

  Kontakt

  FEETFIRST kundservice
  Box 508
  432 19 Varberg
  friends@feetfirst.se

  Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

  10% på ditt första köp!

  Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

  Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.