Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco

The best of shoe brands

Black WeekBlack Week

50% på utvalda skor!

Shoppa nu

 

Utvalda varumärken

 

Dr Martens
Tamaris
Rieker
Duffy

Se alla varumärken A-Z

Nilson Shoes – Snyggaste skorna från bästa märkena

Vi på Nilson Shoes har en genuin passion för skor och mode. För oss är skorna en självklar utgångspunkt när du ska sätta din personliga stil eller behöver kvalitetsskor från de bästa varumärkena till speciella tillfällen. Hos oss hittar du aktuella trender bredvid tidlösa klassiker, alltid noga utvalda med fingertoppskänsla eller designade av våra egna erfarna designers i vår egen studio. För oss som arbetar med skor på Nilson Shoes är en sko mycket mer än bara något som man sätter på sig för att skydda fötterna. Skor betyder hängivenhet, kunnande och ett djupt intresse för skor som uttrycksform och hantverk. Och vi vet att ni som också älskar skor uppskattar kombinationen av funktion, kvalitet och uppdaterat sortiment, året om och för alla tillfällen.

The best of shoe brands

När vi väljer ut skor till våra kollektioner och vårt sortiment utgår vi alltid från våra höga krav på design, kvalitet och bästa möjliga passform, oavsett om det handlar om säsongens sneakers, vinterhalvårets boots och kängor eller somriga tygskor och sandaler. Det ska vara bekvämt att vara snygg tycker vi känns som en bra devis. NILSON SHOES – THE BEST OF SHOE BRANDS sammanfattar vad vi står för och vad du kan förvänta dig när du shoppar skor hos oss. Välkända varumärken som Adidas, Vagabond, Timberland, Tamaris, Dr Martens, Björn Borg, Steve Madden och Marco Tozzi, för att bara nämna några. Dessutom hittar du alltid säsongens snygga nyheter från våra egna varumärken Depeche och Clou. Vi är också alltid nyfikna på nya, pigga skomärken som matchar vår filosofi och vårt sortiment. Bland nytillskotten från senare år finns svenska Marstrand med sina fräscha, saltstänkta seglarskor, dressade snörskor och kängor som klarar ruskigt höstväder med stil och komfort, Göteborgsbaserade Sneaky Steve som alltid levererar ruff coolness med sina sneakers och kängor i snygga material och trendig skandinavisk design från pigga Copenhagen Shoes.

Noggrant utvalt skosortiment

Inte mycket slår känslan av att hitta det där plagget, den där accessoaren eller de där skorna som bara känns perfekta första gången man tar på dem. Det är den känslan vi vill få dig att känna när du hittat dina favoritskor hos oss – skorna som bara känns helt ”du” och som lyfter både humöret och din övriga outfit till nya höjder. Och eftersom du och våra andra hängivna kunder troligen delar vår idé är vi övertygade om att du i vårt noggrant utvalda sortiment kommer att få den här sköna kicken många gånger till när du shoppas skor hos Nilson Shoes. Det finns de som tycker att skor och mode är världsliga ting som inte bör tas på för stort allvar. Vi vill vända på det – den som känner sig bekväm med sig själv och sin stil mår bättre och kan njuta av både stort och smått. Och kanske till och med blir en skönare och generösare person, hemma, på jobbet och i kontakter med andra.

Dina skofavoriter

Oavsett varför du älskar skor så hoppas vi att du ska hitta de där nya favoriterna som får det att kittla till lite och gör allt lite roligare. Så nu återstår bara att önska dig en härlig shoppingupplevelse online på Nilson Shoes. Du klickar hem din nya skor smidigt och väljer själv hur du vill ha skorna levererad, till dörren, till postombud eller till din skobutik!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.