FEETFIRSTDin SkoEccoJernsRadical SportsSkopunkten
Välj butik
FRI FRAKT & RETUR
Hitta butik

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

300 SEK KVAR TILL FRI FRAKT. HÄMTA GRATIS I BUTIK!

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Ecco
  • Jerns
  • Nilson Shoes
  • Radical Sports
  • Skopunkten

dam

BALLERINASKOR

BOOTS OCH KÄNGOR

LÅGSKOR

PUMPS OCH KLACKSKOR

SANDALER

SANDALETTER

SNEAKERS

SPORTSKOR

STÖVLAR

TOFFLOR

VINTERSKOR

Filter

Storlek

35
36
36.5
37
37.5
38
38.5
39
39.5
40
40.5
41
42
42.5
43
44

Färg

SVARTA
BRUNA
VITA
BLÅ
RÖDA
GRÅA
GRÖNA
BEIGEA
FLERFÄRGADE
ROSA
GULA
METALLFÄRGADE
ORANGEA
LILA

Varumärke

ADIDAS

BILLI BI

BIRKENSTOCK

Visa fler

Pris

1000
2000
3000

30 SEK

3299 SEK

REA

Koncept

DINSKO

JERNS

NILSONSHOES

RADICALSPORTS

SKOPUNKTEN

Tillfälle

BUSINESS

FEST

FRITID

INNE

Butiker

GÖTEBORG

STOCKHOLM

HELSINGBORG

MALMÖ

ÖREBRO

LUND

JÖNKÖPING

KUNGSBACKA

UPPSALA

KARLSTAD

NORRKÖPING

KRISTIANSTAD

HALMSTAD

TROLLHÄTTAN

KARLSKRONA

UMEÅ

VARBERG

SUNDSVALL

LINKÖPING

SKÖVDE

VÄXJÖ

BORLÄNGE

STRÖMSTAD

LULEÅ

Avancerade filter

Yttermaterial

Innermaterial

Sula

Klackhöjd

Tåprofil

Klackprofil

Stängning

Damskor hos Nilson Shoes

På Nilson Shoes hittar du alltid säsongens damskor från utvalda och aktuella varumärken. Vi erbjuder ett brett sortiment av damskor online för dig som är intresserad av mode, design och kvalitet. Shoppa de senaste trenderna i kombination med tidlösa modeller och starka sportinfluenser. Stilrena boots och kängor, snygga stövletter, fräscha sneakers, pumps, ballerinor, sandaler och loafers. Nilson Shoes – The best of shoe brands.

 
0
0
Dr Martens, Leonore Chelsea
1999 SEK
0
0
Duffy, Sibel Lace
750 SEK
0
0
Duffy, Sienna Cosy
750 SEK
0
0
Vagabond, Nicole
1499 SEK
0
Clou, Tierney Buckles
1599 SEK
0
0
Depeche, Novali Western Cognac
950 SEK
0
Ugg, Scuffette Ii
1199 SEK
0
0
Rieker, Selin
650 SEK
0
0
Duffy, Simona Lace
899 SEK
0
0
Duffy, Simona Elastic
799 SEK
TOP SELLER
0
0
Clou, Delia Buttom
1499 SEK
0
0
Rieker, Sanne Elastic
599 SEK
0
Ugg, Classic Mini Ii
1999 SEK
0
Ugg, Classic Mini Ii
1999 SEK
0
0
Tamaris, Panna Elastic
1199 SEK
0
0
Vagabond, Mira Chelsea
1599 SEK
0
0
Vagabond, Mya Low
1199 SEK
0
0
Vagabond, Mya Patent
1299 SEK
TOP SELLER
0
0
Vagabond, Nicole
1499 SEK
0
0
Vagabond, Nicole
1999 SEK
0
0
Depeche, Nova V Cognac
950 SEK
0
0
Clou, Thadine Pointy
999 SEK
0
0
Tamaris, Catser
999 SEK
0
0
Tamaris, Suzan Buckle
999 SEK
0
0
Tamaris, Suzan Lace Brouge
1199 SEK

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
0340-86650
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.