MOCKASKOR

SHOE THERAPY – LYXIG OMTANKE FÖR DINA SKOR

Shoe Therapy – En premiumkollektion med ljuvliga skovårdsprodukter som bevarar dina skor länge. Skovårdslinjen är uppbyggd i fyra enkla steg; rengörvårdaskydda och fräscha upp invändigt. Sortimentet är utvecklat för minsta möjliga miljöpåverkan och finns nu i butik samt online. Ta del av smarta och visuella tips om hur du använder produkterna samt vårdar dina skinn- och mockaskor för att få bästa resultat. 

Steg 1 – RENGÖR

Rengör din mockasko varsamt genom att använda en träborste med mässingsborst som tar bort fläckar, smuts och blanka partier. Använd medföljande rengöringssten vid områden med mer synliga märken så som exempelvis repor. Kom ihåg att skrubba försiktigt på en torr yta med tillbehör från ”Dry Cleaning Kit”.

Köp här!

Steg 2 – VÅRDA

Använd den smidiga påstrykaren och applicera ett jämnt lager med ”Renovating Formula”. Skaka flaskan innan användning, applicera sedan med lätta cirkelrörelser. Låt torka naturligt. Om nödvändigt; rugga upp ytan med mockaborsten. Tillgänglig i svart, neutral och brun färg.

Köp här!

Steg 3 – SKYDDA

Impregnera med ”Waterproofing Formula” som skyddar dina skor från regn, smuts och andra orenheter. Spraya ett jämnt lager på en ren och torr yta med ett rekommenderat avstånd på 15 cm. Upprepa vid behov, använd regelbundet efter första impregnering. OBS! Säker för inomhusbruk.

Köp här! 

Steg 4 – FRÄSCHA UPP

Uppfräschningsspray för in- och utsida av skor i alla material. ”Refreshing Formula” doftar gott samt motverkar bakterier utan att försämra andningsförmågan. Spraya regelbundet och låt torka före användning.

Köp här! 

;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK