Skinnskor

Shoe Therapy – Lyxig omtanke för dina skor

Shoe Therapy – En premiumkollektion med ljuvliga skovårdsprodukter som bevarar dina skor länge. Skovårdslinjen är uppbyggd i fyra enkla steg; rengörvårdaskydda och fräscha upp invändigt. Sortimentet är utvecklat för minsta möjliga miljöpåverkan och finns nu i butik samt online. Ta del av smarta och visuella tips om hur du använder produkterna samt vårdar dina skinn- och mockaskor för att få bästa resultat. 

Steg 1 – RENGÖR

Börja med att borsta av dina skor för att få bort eventuella orenheter. Använd därefter skumrengöringen ”Cleaning Formula” som kommer i en smidig pumpflaska och är effektiv mot både smuts samt saltfläckar. Skaka flaskan och applicera med en fuktig duk, rengör med cirkulerande rörelser och låt torka naturligt.

Köp här! 

Steg 2 – VÅRDA

Vårda dina skor med skokrämen ”Cream Formula”, som ger extra glans samt förlänger dina skors livslängd. Applicera skokrämen tunt och jämnt genom att använda tubens påstrykare, låt torka och polera sedan med putsduk eller borste. Finns i färgerna svart, mellanbrun, mörkbrun och neutral.

Köp här! 

Steg 3 – SKYDDA

Impregnera med ”Waterproofing Formula” som skyddar dina skor från regn, smuts och andra orenheter. Spraya ett jämnt lager på en ren och torr yta med ett rekommenderat avstånd på 15 cm. Upprepa vid behov, använd regelbundet efter första impregnering. OBS! Säker för inomhusbruk.

Köp här! 

Steg 4 – FRÄSCHA UPP

Uppfräschningsspray för in- och utsida av skor i alla material. ”Refreshing Formula” doftar gott samt motverkar bakterier utan att försämra andningsförmågan. Spraya regelbundet och låt torka före användning.

Köp här! 

;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK