Ett par som gör skillnad

Nu lanseras en kampanj i samarbete med TOMS och superduon Vanja Wikström och Josefin Dahlberg. Tjejerna har valt ut varsin modell ur TOMS kollektion och för varje par som säljs ger vi 100 kronor och TOMS 100 kronor till SOS Barnbyar. Skorna säljs i samtliga av våra butiker samt online för 599kr.

 

TOMS frontfigurer, Vanja Wikström och Josefin Dahlberg, driver flera projekt där syftet är att bidra till en roligare, positivare och bättre värld.  Josefin började som modejournalist men är nu en driven mångsysslare med flera engagemang igång. Hon bloggar, poddar och driver varumärket Happitude.se som gör tröjor med glädjespridande budskap. Samt driver det nystartade nätverket Power Babes på Facebook där tjejer utbyter tips, stöttar och stärker varandra.

Vanja är serieentreprenören som bland annat grundat webbutiken GlamMom.se. Nu driver hon barnvarumärket Babyloonz vars pedagogiska och underhållande barnprogram och appar dagligen roar tusentals barn på dess YouTube-kanal. Tillsammans har duon den populära podden ”Josefin och Vanja” där de peppar sina lyssnare med tips och ger inspiration för en roligare vardag. 

Välkommet tillskott till skola på Haiti

De multitaskande profilerna har valt ut varsin personlig favorit ur TOMS sommarkollektion. För varje par av dessa modeller som säljs ger Nilson Shoes och TOMS 100 kronor var, direkt till SOS Barnbyars skola i Les Cayes, i Haiti. Skolan ligger i ett utsatt område i ett fattigt land som drabbats hårt av naturkatastrofer. På skolan får ca 300 elever i åldrarna 3 – 14 år gratis skolundervisning av välutbildade lärare.

Många av barnen i skolan drabbades hårt av den jordbävning som 2010 ödelade stora delar av Haiti och dödade över 200 000 människor. Ett stort antal förlorade familjemedlemmar och familjer förlorade sin försörjning. Skolan har blivit en viktig inrättning för hela samhället och driver bland annat en vattenanläggning som förser många av de boende i området med dricksvatten.

;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK