FEETFIRST

FEETFIRST erbjuder det bästa inom skomode. Vi har samlat Sveriges ledande skokedjor i en och samma butik! Här hittar du skor från DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns, Radical Sports och franchisebaserade ECCO Stores. Oavsett om du letar efter en modell som är trendig, bekväm eller funktionell så har FEETFIRST något i alla prisklasser samt för alla åldrar, stilar och behov. Det ska vara lätt att shoppa nya skor online!

Bakom FEETFIRST står NilsonGroup som är Skandinviens ledande skokoncern. 


”MAN MÅSTE VÅGA tänka nytt. Man måste ha ett öppet sinne och hela tiden vara nyfiken.”

Citatet myntades av grundaren Rolf Nilsson redan på 1950-talet, samma decennium som han startade sin lilla enmansfirma utanför Varberg. Där föddes det som i dag är Skandinaviens ledande skoföretag NilsonGroup, med butikskedjorna DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns, Radical Sports och franchisebaserade ECCO Stores. Alla med olika inriktningar men med en sak gemensamt – att i sann Rolf Nilssonanda tycka att fötterna är huvudsaken.

;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK