VÅRA MEDARBETARE

Att NilsonGroup har en stark företagskultur råder det inga tvivel om. En kultur som inspirerar till kreativitet och engagemang bland alla medarbetare. Vi vill att varje dag ska kännas meningsfull och att det skall vara roligt att gå till jobbet! Vi strävar efter att alla skall känna sig välkomna hos oss oavsett kön, ålder, etnisk bakgrund eller sexuell läggning. Detta gäller både medarbetare och kunder.

Här möter du några av våra duktiga och drivna medarbetare så du får en bättre bild av vad våra olika roller innefattar och hur det är att arbeta på Nilson Group.

EMILIA, BUTIKSCHEF

Emilia är butikschef på Jerns och Ecco på Kungsgatan i Göteborg.

"Det bästa med mitt jobb är att träffa kunder, kollegor och jobba med team, att få ihop teamkänslan, ledarskapsdelen. Och butiksdelen, det är den bästa kombon!"

LÄS MER >

EMELIE, PRODUKTUTVECKLARE

Emelie är en av våra duktiga designers på DinSko som har stenkoll på det senaste inom mode och trender.

"– Mode är ett språk. Ett sätt att uttrycka vem du är eller tillhörighet till en grupp. Det kan också vara ett sätt att testa nya idéer och utmana konventioner. Dessutom är mode kul!"

LÄS MER >

EMMA, SÄLJARE

Emma är butikssäljare, och har varit det i snart 6 år till hösten.

"– Det är kontakten man har med sina kunder, att hela tiden få bemöta och hjälpa kunderna och lotsa och leda dem fram att göra ett så bra köp som möjligt. Sen så mina underbara kollegor. Jag tror på det att om man har kul på jobbet så smittar det av sig på kunderna."

LÄS MER >

PEKKA, REGIONCHEF

"Jag började arbeta på Nilson Group i augusti 2011. Jag anställdes för att driva Finlands första Skopunkten-butik i Tammerfors tillsammans med ett säljteam på sju personer. Hösten 2014 fick jag en ny utmaning: jag utsågs till regionchef för Din Sko och Skopunkten i Finland. I februari 2016 utvidgades mitt ansvarsområde och jag blev även regionchef för Nilson Shoes i Finland."

LÄS MER >

 

Följ oss på LinkedIn

 
;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK