EMELIE, PRODUKTUTVECKLARE

Emelie är en av våra duktiga designers på DinSko som har stenkoll på det senaste inom mode och trender.

Hur ser en dag ut på jobbet?
– Vi reser mycket så det beror på om jag är på kontoret i Varberg, i produktionen i Kina eller på trendresa. En dag i Varberg börjar med en kopp kaffe och en sväng runt på nätet. Kollar favoritbloggar, kanske är det nya visningar att titta på. Mycket planering och möten för att bygga det bästa sortimentet. Sen skissar jag såklart på skor. I Kina kollar vi efter material på olika marknader och besöker våra leverantörer.


Skor och trender är en del av din vardag, men vad är mode för dig?
– Mode är ett språk. Ett sätt att uttrycka vem du är eller tillhörighet till en grupp. Det kan också vara ett sätt att testa nya idéer och utmana konventioner. Dessutom är mode kul!

Var hittar du din inspiration?

– Överallt! Tidningar, bloggar, Instagram, Pinterest och hela nätet. Sedan älskar jag att gå på olika museum, konserter och festivaler. Resor såklart! Vi försöker hinna med några trendresor per säsong. London, Amsterdam och Barcelona m.m. Annars är New York min absoluta favoritstad. Att slå sig ner och ta en kaffe och titta på vad folk har på sig på stan kan också vara sjukt inspirerande.

;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK