EMILIA, BUTIKSCHEF

Emilia är butikschef på Jerns och Ecco på Kungsgatan i Göteborg.

Hur ser en dag ut på jobbet?
– Jag kommer på morgonen och räknar kassorna och kollar lite siffror, kollar om vi klarade budgeten hur det gick igår, sen gör en plan för dagen, beroende på om det kommer varor eller ska exoponera om i butiken. Sen blir klockan tio och då går vi och säljer och har fokus på våra kära kunder, sen är det fullt ös i butiken hela dagen. Vi är en stor butik så det är mycket försäljning.


Hur många skor äger du?
– Å herregud, jag vet inte, men det är definitivt över hundra par! Och då är jag ändå ganska duktigt på att städa ut, är ingen samlare.

Hur är ditt arbete som butikschef?

– Det är ett fantastiskt jobb för det är väldigt varierande, dels att man får kundkontakten dagligen och träffar så otroligt mycket folk, men sen även ledarskapsrollen, att pusha och peppa andra, att jobba i tema och prestera i lag det är skit kul! Det är viktigt att ha ett gott gäng, att ha roligt på jobbet och jobba i ett lag.


Vad är det bästa med ditt jobb?
– Variationen, tycker jag helt klart. Dels att träffa kunder, kollegor och jobba med team, att få ihop teamkänslan, ledarskapsdelen. Och butiksdelen, det är den bästa kombon, det är jätteroligt jobb.

;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK