EMMA, SÄLJARE

Emma är butikssäljare, och har varit det i snart 6 år till hösten. –Jag är ute och rör mig på golvet i butiken och ser till att våra kunder får bästa tänkbara service

Vilka butikskoncept jobbar du med?
– Jag har alltid varit anställd inom Nilson Shoes men jobbar både på Jerns och Nilson Shoes i Nordstan i Göteborg. Jag har hoppat in och jobbat extra på Din Sko.


Beskriv en dag på jobbet...
– Antingen öppnar man på morgonen eller så kommer man på lunch. När jag öppnar så förbereder jag först inför dagen, ser till så att butiken är snygg, att allt är påfyllt med skovårdsprodukter, påsar osv. Under dagen får vi ofta leverans från centrallagret med massa fina skor som vi packar upp. Stort fokus att ta hand om kunderna, men också springa till skomakaren, göra administrativa uppgifter, lagerhållning, det finns alltid något att pyssla med i butiken. Mellan 3 och 6 så är det mycket administrativt till att ta hand om kunder. Man står aldrig still i butiken, det är alltid saker att pilla med.

Vilka är din favoritskor?

– Jag går mycket i Vagabond och Clou och en silverglittrig och paljettaktig sko från Superga från förra säsongen som jag älskar, tycker mycket om den ljusgråa Superga som kom denna säsgongen. Sen mycket sneakers, allt från Stan Smith till Nike.


Vad är bra med ditt jobb?
– Det är kontakten man har med sina kunder, att hela tiden få bemöta och hjälpa kunderna och lotsa och leda dem fram att göra ett så bra köp som möjligt. Sen så mina underbara kollegor. Jag tror på det att om man har kul på jobbet så smittar det av sig på kunderna. Vi får många kommentarer från kunder att det alltid där bra stämning i butiken. Det har varit kul när man fått ansvar på jobbet och pusha på sitt egna team. Jobbet är väldigt fritt också, även om vi har riktlinjer så får vi ändå skapa själva, tänka själv och ta egna initiativ.

;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK