OM ECCO

Med produkten i fokus och med ledord som komfort, funktion och kvalitet skapar ECCO kvalitetsinriktad design som kombinerar bekväma skor med ett attraktivt utseende.

ECCO vänder sig till kunder som ställer höga krav på kvalitet, komfort och design, som förväntar sig personlig service samt god kunskap. Produktutveckling är en mycket viktig del i arbetsflödet, där ECCO lägger stor vikt vid att ta fram nya tekniker för att kunna erbjuda ännu mjukare och mer flexibla skor. ECCO är dessutom en av världens största skinnproducenter som därmed har full delaktighet i hela tillverkningsprocessen, från första garvtaget till färdig sko ut i butik. ECCO strävar alltid efter att leverera elegant enkelhet av högsta kvalitet.

Franchisebaserade Ecco Stores drivs av NilsonGroup, både som separata butiker och som shop in shops.
 Ecco Stores finns i Sverige och Norge.


NilsonGroup är Skandinaviens största skokoncern. Med  butikskoncepten; DinSko, Nilson Shoes, Jerns, Radical Sports, Skopunkten samt franchisebaserade Ecco Stores kan vi erbjuda något som passar för alla. Ett oslagbart utbud i kombination med starka varumärken. Med ca 330 butiker i Sverige, Norge och Finland omsatte NilsonGroup 3 miljarder under 2016. 

;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK