OM NILSON SHOES

Nilson Shoes erbjuder alltid ett brett sortiment från de bästa varumärkena under aktuell säsong. Vi vänder oss sig till dig som är mode- och designintresserad men som samtidigt ställer höga krav på kvalitet och passform. Du hittar alltid de senaste trenderna i kombination med tidlösa modeller och starka sportinfluenser. I våra butiker möts du av kunnig och serviceinriktad personal som hjälper dig att hitta rätt skor som passar din stil, och självklart även dina fötter. Nilson Shoes är butiken för alla skoälskare!

THE BEST OF SHOE BRANDS. IN STORE AND ONLINE.

Nilson Shoes butiker finns i Sverige, Norge och Finland. I Nilson Shoes ingår butikskoncepten Jerns och Radical Sports. Nilson Shoes är en del av NilsonGroup.


NilsonGroup är Skandinaviens största skokoncern. Med  butikskoncepten; DinSko, Nilson Shoes, Jerns, Radical Sports, Skopunkten samt franchisebaserade Ecco Stores kan vi erbjuda något som passar för alla. Ett oslagbart utbud i kombination med starka varumärken. Med ca 330 butiker i Sverige, Norge och Finland omsatte NilsonGroup 3 miljarder under 2016. 

;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK