ANVÄNDNING

SKOVÅRDSPRODUKTER FÖR ALLA

På NilsonGroup brinner vi för skor. Vi är stolta över våra produkter och vårt främsta mål är att våra kunder skall vara nöjda med sitt skoinköp hos oss. Vi ska leva upp till – och gärna överträffa förväntningarna om en bra, säker, prisvärd och hållbar produkt. Även som kund kan man påverka vårt hållbarhetsarbete. Genom att använda och ta hand om sina skor på ett bra sätt förlänger man livslängden.

 

Vi har i vårt samarbete med vår leverantör valt ut ett brett sortiment av skovårdsprodukter som kan användas på alla olika typer av material. Produkterna är helt fria från fluorerade ämnen, vilket underlättar för våra kunder som inte behöver oroa sig för dessa ämnen i våra produkter. Några produkter i sortimentet är miljömärkta med Falken, som är Naturskyddsföreningens Bra Miljöval-märkning.

NilsonGroup har också ett eget sortiment av iläggssulor som finns tillgängligt i våra butiker och på e-handeln.

Förläng livslängden på dina skor

Skor mår bra av att bli ompysslade. Fråga gärna vår butikspersonal om vilka typer av skovårdsprodukter man bör använda till just den sko du köpt och hur man applicerar produkterna för bästa resultat.

  • Skorna mår bra av att vila emellanåt. Använd helst inte samma par skor flera dagar i rad utan ha istället flera par skor att variera mellan.
  • Använd skohorn så undviks nedtrampade hälkappor och skoskav.
  • Använder man iläggs-sulor håller man skorna fräscha längre.
  • Använd en varmare sula i vinterskorna.
  • Klacka om skorna hos en skomakare så förlänger du livslängden.
  • Skänk bort hela skor istället för att slänga.
;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK