Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten

Engagemang och medlemskap

Det är vårt ansvar att bidra och engagera oss i hållbarhet och vi har en vilja att ständigt förbättras. Därför engagerar vi oss inte bara internt utan är även aktiva i en rad externa projekt och samarbeten.

Clean Shipping Index

Nilson Group är sedan 2012 stödmedlemmar i Clean Shipping Index. Det är en icke-vinstdrivande organisation som arbetar mot en gemensam kravställning för mer hållbara sjötransporter. Genom nätverket får vi tillgång till en databas i vilken rederier rankas utifrån deras arbete för minskad miljöpåverkan.

För mer information, besök: cleanshippingindex.com

CSR Scandinavian Shoe Industry

CSR Scandinavian Shoe Industry är ett nätverk där skobranschens största återförsäljare träffas och diskuterar hållbarhetsfrågor. Vi samlas två gånger per år för att lyfta frågor som rör miljö, arbetsförhållanden och sociala frågor i produktionsländer. Nätverket grundades 2016 och NilsonGroup är medlemmar sedan starten.Fur Free Alliance

Sedan januari 2011 har NilsonGroup ett avtal med Fur Free Alliance. Genom avtalet förbinder vi oss att endast använda skinnprodukter från djur uppfödda för köttproduktion och där skinnet är biprodukt.

För mer information, besök: furfreeretailer.comHuman Bridge

Human Bridge arbetar med bistånd, miljöfrågor och sociala insatser som gör skillnad för människor och bidrar till hållbar utveckling.

För mer information, besök: humanbridge.seKemikaliegruppen

NilsonGroup är medlem i Kemikaliegruppen som delger sina medlemsföretag färsk information om kemi- och miljörelaterade frågor. De fungerar också som en plattform för kunskap som hjälper till att motverka förekomst av farliga ämnen.

För mer information, besök:swerea.seSvensk Handel

Svensk Handel är en näringslivsorganistation som arbetar med näringspolitik och arbetsgivarfrågot för Sveriges handelsföretag. Det är en medlemsdriven organisation som företräder företag inom parti- och detaljhandeln.

För mer information, besök: svenskhandel.seSwedish Fashion Ethical Charter

Swedish Fashion Ethical Charter är en policy med värderingar och riktlinjer kring kroppsideal, mångfald och arbetsmiljöfrågor. Den riktar sig till hela modebranschen och alla de roller och discipliner som den omfattar. Vi på NilsonGroup är glada över att ha signerat policyn och med det valt att ta ett aktivt ansvar;– både för de som arbetar i branschen och för de konsumenter som nås av dess budskap och ideal.

För mer information, besök: swedishfashioncouncil.se/swedish-fashion-ethical-charter-1

Textil Recycling

NilsonGroup och Textil Recycling samarbetar för att skänka skor till återanvändning och återvinning. Tillsammans med Textil Recycling kan vi ta tillvara på skor som av någon anledning reklamerats i våra butiker. Textil Recycling samlar upp skorna i våra butiker och sorterar dem sedan för återanvändning eller återvinning.

För mer information, besök: textilrecycling.se

Textile recycling

SSEI

SSEI är ett nätverk bestående av företag och organisationer inom svenska skobranschen som arbetar för att öka kunskapsnivån om miljöfrågor hos företagen. Man arbetar även med att utveckla ett verktyg (materialindex) som skall underlätta för det enskilda företaget att producera sina skor på ett mer hållbart sätt.

För mer information, besök: ssei.se

SSEI logga

ChemSec

ChemSec – Internationella Kemikaliesekretariatet – är en oberoende organisation som utan vinstintresse driver på omställningen från skadliga kemikalier till säkra alternativ. Detta gör de därför att skadliga kemikalier utgör ett av de största och allvarligaste hoten mot hälsa och miljö.

Genom egen forskning, gränsöverskridande samarbeten och praktiska verktyg driver de på utvecklingen för en striktare kemikalielagstiftning och en övergång till giftfria alternativ. Och ju fler som arbetar i samma riktning desto snabbare kommer omställningen att gå.

För mer information, besök: chemsec.org

Chemsec

No to pfas

NilsonGroup har som ambition att fasa ut hälsofarliga kemikalier för att värna om miljö och människor. PFAS är ett ämne som inte bryts ner i miljön under en överskådlig framtid och vi tycker det är viktigt att välja PFAS-fria material för att värna om kommande generationer. Vi har skrivit under Chem-Secs initiativ No to PFAS och tagit ställning till att begränsa användandet av flourkarboner/perflourerande ämnen och har därmed restriktioner på att våra waterproof-produkter ska vara fria från PFAS-ämenn.

För mer information, besök: chemsec.org/pfas

No to pfas

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.