FEETFIRSTDin SkoEccoJernsNilson ShoesSkopunkten
Välj butik
Radical Sports

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

300 SEK KVAR TILL FRI FRAKT HÄMTA GRATIS I BUTIK!

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Ecco
  • Jerns
  • Nilson Shoes
  • Radical Sports
  • Skopunkten

herr

LÅGSKOR

SNEAKERS

SPORTSKOR

Filter

Avdelning

DAM

HERR

SKOTILLBEHÖR OCH ACCESSOARER

Storlek

35
37
38
39
40
40.5
41
41.5
42
42.5
43
44
44.5
45
45.5
46
47

Färg

SVARTA
VITA
BLÅ
GRÖNA
GRÅA
RÖDA
BEIGEA
FLERFÄRGADE
BRUNA
GULA

Varumärke

ADIDAS

BJÖRN BORG

CHAMPION

CONVERSE

FILA

Visa fler

Pris

500
1000

30 SEK

1399 SEK

REA

Koncept

DINSKO

JERNS

NILSONSHOES

RADICALSPORTS

SKOPUNKTEN

Tillfälle

Butiker

GÖTEBORG

STOCKHOLM

HELSINGBORG

LUND

JÖNKÖPING

ÖREBRO

MALMÖ

UPPSALA

HALMSTAD

KRISTIANSTAD

KARLSTAD

KUNGSBACKA

NORRKÖPING

TROLLHÄTTAN

KARLSKRONA

VARBERG

SUNDSVALL

VÄXJÖ

LINKÖPING

BORLÄNGE

UMEÅ

SKÖVDE

STRÖMSTAD

Avancerade filter

Yttermaterial

Innermaterial

Sula

Klackhöjd

Tåprofil

Klackprofil

Stängning

Populära produkter

ADIDAS, Team Court
799 SEK
Fila, Arcade Low
799 SEK
New Balance, 574
999 SEK
Puma, Ralph Sampson Lo Perf
850 SEK
Skechers, Bounder
899 SEK
Skechers, Equalizer Persisten
899 SEK
ADIDAS, Nmd_R1
1399 SEK
Vans, Old Skool
799 SEK
Fila, Morro Bay Slipper
199 SEK
ADIDAS, Supercourt
899 SEK
Vans, Comfycush Slip-On
750 SEK
Fila, Arcade Low
799 SEK
Fila, Arcade Low
799 SEK
Fila, Disruptor Low
1099 SEK
Puma, Ralph Sampson Lo Perf
850 SEK
Converse, All Star Ox
699 SEK
ADIDAS, Stan Smith
899 SEK
Converse, All Star Hi
750 SEK
New Balance, 574
999 SEK
ADIDAS, Team Court
799 SEK
Skechers, Equalizer Persisten
899 SEK
Reebok, Cl Lthr
899 SEK
Skechers, Bounder
899 SEK
Converse, All Star Hi
750 SEK
Converse, All Star Ox
699 SEK
Vans, Old Skool
899 SEK
ADIDAS, Supercourt
899 SEK
ADIDAS, Supercourt
899 SEK
Vans, Old Skool
799 SEK
Vans, Ua Vans Sport
799 SEK
Vans, Ua Vans Sport
799 SEK
Puma, Ralph Sampson
850 SEK
Pro-Keds, Royal Pro Lo Classic Lthr
999 SEK
Pro-Keds, Royal Pro Plus Suede
999 SEK
Pro-Keds, Royal Pro Plus Suede
999 SEK

HERRSNEAKERS HOS RADICAL SPORTS

På Radical Sports har vi samlat hela vårt utbud av sportiga herrskor online. Sneakers för dig som vill ha säsongens senaste nyhetssläpp från de största varumärkena. Här finns även retroinspirerade klassiker samt ikoniska modeller som gör comeback i uppdaterad tappning. Ett mixat utbud av fräscha modeller från bland annat Nike, Reebok, Adidas, Converse, Puma, Jim Rickey och Vans. Svarta, röda, gröna eller vita, här hittar du garanterat en sneaker i din favoritfärg. Shoppa dina nya favoriter online. Radical Sports – The best of sneakers.

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
0340-86650
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Poäng på alla dina köp!

Som medlem i FEETFIRST Friends får du klubbpriser, erbjudanden och poäng på alla dina köp!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.