ÅNGERRÄTT

Du har alltid 14 dagars ångerrätt vid köp av varor på FEETFIRST. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du eller någon av dig angiven person tagit emot den beställda varan (ångerfristen).

HUR GÖR JAG OM JAG VILL ÅNGRA MIG?

Om du vill ångra köpet ber vi dig meddela oss detta skriftligen innan ångerfristen löpt ut, helst genom att använda den förtryckta retursedeln som följde med ditt paket, eller genom att skicka ett mail till vår kundservice på kundservice@feetfirst.se.

Du kan även skicka ett brev till NilsonGroup Kundservice.

Nilson Group AB, Kundservice
Box 508
432 19 VARBERG 

Ange ditt namn, adress, ordernummer, e-postadress och orsaken till din retur.

Du kan även meddela oss att du ångrar köpet genom att använda Konsumentverkets standardblankett för utövande av ångerrätt.

Oavsett hur du väljer att meddela oss att du ångrar ditt köp räcker det alltså att du skickar oss ett meddelande om att du tänker utöva ångerrätten inom två veckor från att du, eller någon av dig angiven person, mottagit din vara. Vid utövande av ångerrätten står du för returfrakten (kostnaden dras av när vi krediterar dig summan för varan) och ansvarar för  varans skick efter det att du har mottagit varan samt under returfrakten. Varan skall skickas i sin originalförpackning om du fått med sådan vid köpet, t.ex. skokartong eller skopåse. Varan ska skickas i retur 14 dagar räknat från att du meddelat oss att du vill utöva din ångerrätt. Vi kan dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde på det belopp som ska återbetalas, om och i den mån sådan värdeminskning beror på att du har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion.

Vi betalar tillbaka beloppet så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar från och med det datum vi tog emot ditt meddelande om utövande av ångerrätten. Vi förbehåller oss dock rätten att vänta med återbetalningen tills vi tagit emot varan eller du har visat att varan har sänts tillbaka. Klarna sköter återbetalning via faktura, kort och direktbetalning. Vid betalning med presentkort återsätts pengarna på presentkortet.

Självklart kan du också returnera varan i någon av våra butiker, klicka här för att hitta din närmaste butik. Har du däremot köpt varan i någon av våra butiker kan du tyvärr inte byta den via vår e-handelsbutik. Returer ska göras till oss enligt de uppgifter som anges på FEETFIRST.se eller i våra Allmänna Köpvillkor.

 

;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK