BETALNING

På FEETFIRST ser vi alltid till service och trygghet i första hand. Det ska vara enkelt och kännas säkert att handla på nätet. Därför erbjuder vi ett flertal olika betalningsalternativ, välj det som passar dig bäst.


Klarna Checkout

Med Klarna Checkout kan du betala via faktura, delbetalning, kort och direktbetalning via din bank. Välj det som passar dig bäst. Väljer du faktura skickas den till din e-post efter att beställningen skickats och du har 14 dagar på dig att betala.  

Har du frågor gällande betalning, vänligen kontakta Klarna via www.klarna.se/kundservice eller ring Klarnas kundservice på 08-120 120 10. Du kan alltid se dina köp/fakturor på https://my.klarna.com/se/sv/login


PRESENTKORT/VÄRDEBEVIS

Har du ett presentkort eller värdebevis kan du använda det för att betala din order. Täcker presentkortet inte hela summan betalas resterande belopp med ett annat betalsätt. Det är viktigt att du alltid sparar ditt presentkort när du betalt med det i e-handelsbutiken. Vid en eventuell retur kommer återbetalning att ske till det presentkort du betalt med. Vi skickar inte ut något nytt kort. 


BONUS

Är du medlem i FEETFIRST Friends och har fått en bonusutbetalning kan du använda den vid köp i vår e-handelsbutik. Logga in eller registrera dig som medlem och välj att använda bonusen innan du slutför köpet. 

;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK