INTEGRITETSPOLICY

PERSONUPPGIFTER

NilsonGroup AB, org. nr 556192-9315, (nedan ”Oss” eller ”Vi”) värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är vår målsättning att följa alla vid var tid gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Denna policy hjälper dig bl.a. att förstå vilken slags information vi samlar in och hur denna används.

Denna policy gäller för alla uppgifter som samlas in via vår e-handelsbutik FEETFIRST (”Sajten”). Policyn gäller även för dig som är medlem i vår kundklubb FEETFIRST Friends, tillsammans med medlemsvillkoren för FEETFIRST Friends. Genom att godkänna policyn på Sajten i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

NilsonGroup AB, org. nr 556192-9315, Box 508, 432 19 Varberg, +46(0)340-866 00, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vi behandlar uppgifter som du som kund själv lämnat till oss i form av namn, e-postadress, leveransadress, telefonnummer och personnummer. Vi behandlar även uppgifter som vi eller våra samarbetspartners samlat in från annat håll, t.ex. uppdaterad kontaktinformation samt köphistorik som registreras i samband med dina köp. Adressuppgifter uppdateras automatiskt med uppgifter utifrån angiven folkbokföringsadress alternativt särskild postadress.

Uppgifterna kan komma att behandlas för att administrera din beställning och din leverans av varor. Dina personuppgifter kan även komma att användas för identifikation, administration samt för statistikändamål. Om du särskilt samtyckt till det kan dina uppgifter även komma att användas till direktmarknadsföring. Personuppgifter överförs även till våra samarbetspartners i syfte att administrera och underlätta ditt köp, såsom transportbolag, Klarna AB och Svea Ekonomi.

Vår behandling kan även innebära samkörning, både inom och utom EU, med andra register och att dina personuppgifter överförs till andra bolag inom vår koncern. Personuppgifter överförs även till våra samarbetspartners i syfte att administrera och underlätta ditt köp, såsom transportbolag och Klarna AB.

Om du blivit medlem i FEETFIRST Friends kommer vi även behandla dina personuppgifter i syfte att administrera ditt medlemskap och fullfölja våra åtaganden gentemot dig som medlem. Genom att bli medlem i FEETFIRST Friends samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med denna integritetspolicy.

Notera att huvuddelen av all vår kommunikation sker via sms och e-post. Om du inte vill ha reklam och erbjudanden via sms, e-post och adresserad post kan du när som helst kontakta vår kundservice, se kontaktuppgifter nedan.

När du shoppar hos oss kan du alltid känna dig trygg och säker. Våra anställda har strikta instruktioner att hantera alla personuppgifter i enlighet med gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd.

Du har rätt att när som helst återkalla hela eller del av ett lämnat samtycke om behandling av personuppgifter. Du har även rätt att en gång per år, utan kostnad, skriftligen begära att få ta del av vilka uppgifter som registrerats om dig. Om du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till oss. Du har även rätt att när som helst begära rättelse av eventuellt ändrade eller felaktiga uppgifter, samt att begära att personuppgifterna blockeras eller raderas. Välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@feetfirst.se.

;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK