PRESENTKORT

Våra presentkort kan användas både i butik och i webbshopen och fungerar hos alla våra skokedjor. För att använda det online anger du presentkortsnumret på 16 siffror utan mellanslag i fältet för presentkort i kassan. Finns det en pinkod ska den anges efter att presentkortsnumret aktiverats. 

Du kan beställa ett presentkort direkt i webbshopen. Du väljer någon av de valörer som finns tillgängliga. Du får ett presentkort för varje valör du lägger i varukorgen. 

Leverans sker i separat kuvert direkt hem i brevlådan, oavsett övriga beställningar. 

Spara alltid ditt presentkort! Vid en eventuell retur återbetalas summan alltid till det presentkort som du använt vid din betalning. Vi skickar inte ut ett nytt presentkort.

Presentkort är en värdehandling, förlorat presentkort ersätts ej. Giltighetstiden är 3 år. Du kan besöka din närmaste butik eller kontakta kundservice för att kontrollera saldot. Presentkortet gäller endast i det land där det utfärdats. 

;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK