REKLAMATIONER

Du har rätt att inom tre år från köpet reklamera produkter som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara eller om det är något annat som avviker från din beställning, kontakta kundservice på kundservice@feetfirst.se så snart felet upptäcks. Reklamationer som görs inom två månader från det att du upptäckt felet ska alltid anses ha lämnats i rätt tid.

Skriv orsaken till reklamationen på den bifogade retursedeln som kommer i paketet, och använd retursedeln vid reklamationer. Vi står för fraktkostnaden för godkända reklamationer.

När reklamerad produkt returnerats och reklamationen godkänts kommer vi att ersätta dig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi strävar att det ska ske inom en vecka från det att reklamationen godkänts. 

Det går givetvis bra att besöka någon av våra butiker för att reklamera. Ta då med produkten och en utskrift av din orderbekräftelse så hjälper personalen dig. Vid reklamation av varan i en av våra butiker erbjuder vi enbart återbetalning genom insättning på ditt betalkort eller genom utfärdande av ett värdebevis som är giltigt i en av våra butiker. Vi har inte möjlighet att kreditera faktura vid återlämning av varan i någon av våra butiker.

Har du däremot köpt produkten i någon av våra butiker måste du vända dig till den skoskedja som du köpt produkten hos, produkter köpta i butik kan inte reklameras till e-handelsbutiken.

Vi följer gällande konsumentköplag. 

Önskar du skicka klagomål via brev kan du göra det till nedan adress: 

NilsonGroup AB, Kundservice
Box 508
432 19 VARBERG

TILLÄMPLIG LAG OCH TVIST

Dessa villkor och eventuella tvister som uppkommer i samband med villkoren vid användning av e-handelsbutiken, eller med köp på e-handelsbutiken, regleras av svensk lag.

Vid reklamationer och eventuell tvist som vi inte lyckas lösa, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna reklamationsnämnden, www.arn.se, eller Box 174, 10123 Stockholm. Vi Följer alltid deras rekommendationer.

Du kan även använda den onlineplattform för klagomål som finns tillgänglig på EU-kommissionens webbplats: http://ec.europa.eu/odr. Villkoren tolkas i enlighet med svensk lag. 

;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK