Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
VarumärkeAttitude
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Stövlar

Vinterskor

Attitude

Ny säsong, nya skor – för dig som älskar att hålla dig uppdaterad, tycker det är kul med trender och gillar att uttrycka din stil med en personlig outfit är skor från Attitude garanterat något för dig. Här hittar du prisvärt skomode som följer med sin tid och adderar en extra krydda till din stil. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Rosa
Bruna
Gråa
Gröna
Metallfärgade
Gula
Orangea
Attitude

79 artiklar

Attitude, Adelfia High
750 SEK
Din Sko
Attitude, Adelfia Stretch
650 SEK
Din Sko
Attitude, Lissone Lace
600 SEK
Din Sko
Attitude, Ribera
550 SEK
Din Sko
Attitude, Ribera Chelsea
550 SEK
Din Sko
Attitude, Bailey Lace
400 SEK
Din Sko
Attitude, Livorno Lace
400 SEK
Din Sko
-16%
Attitude, Ribera Lace
499 SEK 600 SEK
Din Sko
Attitude, Adelfia Lace
650 SEK
Din Sko
Attitude, Bailey High Top
450 SEK
Din Sko
Attitude, Favara High Top
500 SEK
Din Sko
Attitude, Favara Lace
450 SEK
Din Sko
Attitude, Favara Lace
450 SEK
Din Sko
Attitude, Garda Sock
400 SEK
Din Sko
Attitude, Bailey High Top
450 SEK
Din Sko
Attitude, Sandaletter
499 SEK
Din Sko
Attitude, Sneakers
399 SEK
Din Sko
Attitude, Favara Lace
480 SEK
Din Sko
Attitude, Bailey Lace
450 SEK
Din Sko
Attitude, Doris Slip In
450 SEK
Din Sko
Attitude, Doris Slip In
450 SEK
Din Sko
Attitude, Garda Sock
400 SEK
Din Sko
Attitude, Doris
500 SEK
Din Sko
Attitude, Bacoli Lace Up
350 SEK
Din Sko

Skor från Attitude

Varje årstid har sina trender och skonyheter och du hittar alltid aktuella modeller från Attitude som ser till att du håller dig uppdaterad sommar, höst, vinter och vår. Så se till att ladda skogarderoben med rätt attityd i form av coola boots, sportiga sneakers, säsongens snörkängor, vardagssnygga lågskor, bekväma tofflor och somriga sandaler. Oavsett om du ska till skolan, jobba, gå på klubb eller hänga med kompisarna på stan är vårt tips att checka aktuellt utbud från Attitude om du behöver uppdatera skogarderoben.

Designade i Varberg

Alla Attitude-skor designas i Varberg där vi har våra egna grymma designers och skotekniker som jobbar från grunden med varje modell och ser till att varje material är noga utvalt, varje detalj är på rätt plats och att färgsättningen ligger helt rätt i tiden. Resultatet är nya kollektioner inför varje vår och höst där hantverkskunnandet och fingertoppskänslan märks i varenda par du hittar i sortimentet från Attitude. Följ gärna DinSko på sociala medier och kika in här på Attitudes egen sida för att få nyheter och ha full koll på nya stilar.

Alltid rätt skor från Attitude

Avslappnad vardag, lördag med vännerna på stan, festkväll med extra allt, skönt häng på favoritkaféet. Livet innehåller mycket kul och vi ser till att du alltid har skor som matchar din smak och dina aktiviteter. Och vilka skor och vilken stil som passar till din dag eller kväll bestämmer ju faktiskt bara du. Med rätt attityd och utifrån din personlighet tycker vi inte att någon annan ska bestämma – kör på den stil du trivs i så brukar allt annat bli bra av bara farten. Bekvämt, kaxigt, trendigt, klassiskt, coolt eller tidlöst… Vi hoppas du gör ditt nästa och kanske bästa skoköp från Attitude och fortsätter göra din grej! Shoppa skorna online eller besök oss i valfri DinSko-butik så hjälper vi dig.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.