Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Ballerinaskor

Ballerinaskor, eller ballerinas, är en mångsidig skomodell som funkar lika bra för liten som för stor, för en dag på stan eller den dressade kontorslooken som till kvällens middag eller kalas. Med ett par (eller fler) noggrant utvalda ballerinaskor är man redo att med små medel fixa till en outfit som kvalar in i de flesta sammanhang. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Rosa
Blå
Bruna
Gråa
Gröna
Lila
Metallfärgade
Gula
Orangea

86 artiklar

Dinsko, Jasmine
199 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Jasmine Ballerina
199 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Lanto
200 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Lanto
200 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Dinsko, Lanto
200 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Zoey, Jasmin Glitter
150 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Lanto Elastic
150 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Ballerinaskor
199 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin
99 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Ballerinaskor
199 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Skinn
Rieker, Peitz
700 SEK
Din Sko
Linear, Nice Ballerina
180 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Mino, Goody Velcro
150 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Indie Ballerina
150 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Lanto Butterfly
150 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin Crease
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Lanto Glitter
150 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Attitude, Menorca
200 SEK
Din Sko
Xit, Tivoli
199 SEK
Din Sko
Alley, Jasmin
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin Quilt
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa ballerinaskor - en klassiker som håller

Med sin enkla och tidlösa design är ballerinas en självklar bassko i garderoben som trots sin karakteristik och minsta gemensamma nämnare kan varieras i det oändliga. Både när det gäller hur du matchar dem och i detaljerna och materialet som skiljer en ballerinasko från en annan. Det finns modeller som är väldigt stilrena i fint och följsamt skinn, det finns ballerinaskor med snygga spännen eller detaljer på tån och det finns sportiga ballerinas med helgjuten gummisula för en modern touch.

Vad är hemligheten med ballerinaskor?

Varför är då ballerinaskor så älskade? Hur kommer det sig att nya generationer kvinnor ständigt återupptäcker denna klassiska sko? Ett svar kan vara dess långa historia som tyder på att den fyller ett behov över tid. Ursprunget till dagens ballerinasko finns så långt tillbaka som på 1500-talet, i bemärkelsen klacklös sko med omslutande ovandel. Via den utpräglade balletskon har den sedan fortsatt att utvecklas och idag finns som bekant ballerinas i alla möjliga varianter. Gemensamt är att den saknar eller har en mycket tunn klack och att den är nätt och behändig på foten. En annan självklar orsak till populariteten är att den är ett betydligt mer bekvämt alternativ till höga klackar och ändå utstrålar dressad stil, en sko du kan bära hela dagen och/eller kvällen med bibehållen komfort.

Ballerinaskor för damer, kvinnor och tjejer!

Hos oss på FEETFIRST hittar du ballerinaskor till både kvinnor och yngre tjejer. Välj och vraka bland ballerinas i alla prisklasser och material, med eller utan detaljer som sticker ut. Här hittar du modeller med krokoprägling och snakemönstrat skinn, stilrena varianter i enfärgat skinn eller tyg, med fina metalldetaljer eller helt clean ovandel, med rem över foten eller som slip-in, i svart, brunt eller mer färgglada nyanser. Kort sagt: ballerinas är alltid rätt, till både vardags och fest och allt däremellan. Välj rätt stilnivå till rätt tillfälle så kan det aldrig bli fel med dina nya ballerinaskor. Shoppa dina nya ballerinaskor online eller i butik och ta första steget mot en lättare elegans!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.