Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Barn
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Babyskor för de minsta

Här hittar du Skopunktens och DinSko:s samlade sortiment av skor för små barn och du kan vara trygg med att de håller bra kvalitet och är prisvärda, oavsett vilken modell det gäller. Upptäck till exempel våra många varmfodrade kängor som håller små fötter varma även under kalla vinterdagar, vattentäta och varmfodrade stövlar som funkar lika bra i höstrusket som i pulkabacken, lekvänliga sneakers med skön passform för turen till lekplatsen eller supersöta sandaler för somriga äventyr.Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
33
34
35
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Rosa
Bruna
Gröna
Lila
Metallfärgade
Gula
Röda
Barn

97 artiklar

Linear, Connie
250 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Linear, Connie T-Strap
250 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Mino, Darby Checkers
200 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Mino, Bisse Basic
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Mino, Bisse Basic
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Mino, Goody Ballerina
200 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Hiking Velcro
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Hiking Velcro
300 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Salem Sporty
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Salem Sporty
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Bobo
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Junos
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Skate Midcut
320 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Lejon, Salem Sock Butterfly
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Salem Velcro Faded
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Juno
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Juno
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Juno
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Lejon, Newly Baby Low Velcro
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Linear, Bobo
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Mino, Bisse High Veclro
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Mino, Bisse High Velcro
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Juno Lace Up
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Lejon, Newly Retro Low Baby
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2

Shoppa babyskor

Att få se ett barn ta sina första steg är något riktigt omvälvande för den som har turen att uppleva det. Och när barnet lärt sig gå är ett par bra babyskor det bästa man kan bidra med. De första stapplande stegen är svåra nog som de är, så ta dig lite tid inför köpet av nya babyskor så att du hittar ett par som stöttar rätt och har de egenskaper som du och ditt barn behöver. Vilket material bör du satsa på? Hur hård ska sulan vara? Är det viktigt att skaftet är högt för extra stabilitet? Det här är några exempel på vad som kan vara bra att tänka på när ett-åringen (eller däromkring) ska få sina första barnskor att upptäcka världen i.

Babyskor med smidig stängning

I vårt sortiment hittar du babyskor av alla möjliga slag, allt för att du ska kunna hitta rätt sko för rätt tillfälle och årstid. Gemensamt för alla våra babyskor är att de ska vara smidiga att ta på och av – både för barnets egen skull och för den som hjälper till när de är för små för att klara det på egen hand. Därför hittar du smarta stängningar i form av lättknäppta kardborreband, elastiska snören och smidig resår bland skorna för de minsta. En stadig sula som gärna också får vara greppsäker är också något du hittar gott om exempel på bland våra babyskor, eftersom en liten fot som inte är van att gå och stå under längre stunder gärna viker sig och snubblar till. Att då få lite extra stöd i form av en bra yttersula och kanske ett lite högre skaft kan vara sånt som ger barnet en skjuts i rätt riktning och uppmuntrar det att gå de där extra stegen.

Lära-gå-skor för alla behov

Vi hoppas att vi får den stora äran att förse ett barn i din närhet med hans eller hennes allra första lära-gå-skor. Och när de första babyskorna är avverkade och barnet är redo för nästa steg är ni välkomna tillbaka – här finns massor av snygga och bra skor för barn i alla åldrar. Kika runt på vår sajt, läs på om skorna och välj ett par som känns rätt för just er. Du klickar smidigt hem de nya babyskorna online eller besöker oss i butik så hjälper vi dig där. Lycka till!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.