Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Barn

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Ballerinaskor för barn

Vår och sommar, då är ett par prima ballerinor det självklara valet! Nätta lågskor som dessutom är enkla att gå i. Här hos Feetfirst kan barnen välja bland många sorters ballerinaskor för barn, modeller prydda med rosetter, glitter, guld- och silverdetaljer. Rosa, vita, svarta eller kanske någon annan aktuell färg för säsongen. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
Svarta
Flerfärgade
Vita
Blå
Rosa
Lila
Metallfärgade
Barn

25 artiklar

Dinsko, Jasmine
199 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Jasmine Ballerina
199 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Lanto
200 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Lanto
200 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Dinsko, Lanto
200 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Zoey, Jasmin Glitter
150 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Lanto Elastic
150 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Ballerinaskor
199 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Dinsko, Ballerinaskor
199 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Ballerinaskor
199 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Zoey, Ballerinaskor
200 SEK
Stl. 25-34Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Ballerinaskor
199 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Ballerinaskor
199 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Linear, Nice Ballerina
180 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Mino, Goody Velcro
150 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Indie Ballerina
150 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Lanto Butterfly
150 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Lanto Glitter
150 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Ballerinaskor
150 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Ballerinaskor
149 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Mino, Ballerinaskor
150 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Ballerinaskor
149 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Ballerinaskor
149 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Outlet -50%
Mino, Ballerinaskor
99 SEK 199 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2

Shoppa ballerinaskor till barn

Det fina med barnens ballerinor är att de kan användas till både vardagens lek och kalaset eller festen, det är de perfekta skorna att satsa på för både bekvämlighet, smidighet och avslappnat finklätt. Eftersom ballerinaskor är platta med en följsam sula och ingen, eller väldigt låg och bekväm, klack kan alla barn bära ballerinor till kalaset eller söndagsmiddagen utan att behöva gå obekvämt. Det viktigaste för barn är ju trots allt att skorna ska vara bekväma och lekvänliga, även när man vill klä upp sig lite. Ballerinaskor är därför det perfekta valet eftersom de både är fina och går att hoppa, dansa och till och med klättra i.

Historien om ballerinaskon

Hur kommer det sig då att just ballerinan har fått ett sånt extremt stort genomslag bland tjejer och kvinnor världen över? Det började med en liten kille och fortsatte med två filmstjärnor. Här är lite kul kuriosa om denna älskade, enkla tygsko. Det var i Italien på 1950-talet som en känd skodesigner skapade det första paret ballerinaskor, och det var just till ett barn de gjordes. Nämligen hans son, som dansade balett och behövde ett par ändamålsenliga skor att dansa i. Sonen älskade dem och det var det fler som gjorde! Snart hade inte bara sonens balettgrupp beställt ballerinaskor, utan även deras mammor och släktingar. När dåtidens största kvinnliga filmstjärnor, Brigitte Bardot och Audrey Hepburn, fick upp ögonen för ballerinaskorna fullkomligt exploderade intresset. Genom deras filmer slog ballerinaskor igenom på bred front och från slutet av 1950-talet är de en självklarhet i skogarderober över hela världen!

Så när du klickar hem barnens nya ballerinaskor från FEETFIRST kan du tänka på att det är en sko för både prima ballerinor, filmstjärnor och prinsessor. Och en och annan ”prins”, som vi vet från historien om pojken som bar det första paret.

Hitta barnens favoriter och shoppa online hos FEETFIRST.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.