Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Barn

Accessoarer

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Chunky sneakers

Höga sneakers

Låga sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Chunky sneakers för barn

Bland våra chunky sneakers hittar du allt som är bra med sneakers, bara ännu coolare med sin tjocka sula och snygga silhuett. Chunky sneakers är självklara bland både tjejer och killar i alla åldrar och kompletterar sneakers med platåsula, som oftast är plattare och renare i sin siluett, medan chunky sulan brukar vara lite kaxigt taggig. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
Svarta
Vita
Flerfärgade
Beigea
Gröna
Lila
Barn

12 artiklar

Dinsko, Garda Lace Up
350 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Garda Slip On
350 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Garda Slip On
350 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Lejon, Addison Embossed Velcro
300 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Adidison Embossed
300 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Cardi Low
300 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Addison Embossed
300 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Addison Low Zip
300 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Cardi Lace Low
300 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Addison Embossed
300 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Addison Embossed
300 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Addison Embossed
300 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2

Chunky sneakers för barn

Vad finns det att inte älska med sneakers? De är sköna, snygga och funkar till allt. Att barn och sneakers är en lyckad kombo vet de flesta föräldrar. De är perfekta att dra på sig snabbt för att ge sig ut i leken eller till skolan och de är flexibla och lätta att springa omkring i. Och för sneakersälskande barn som inte riktigt kan eller orkar snöra varje gång finns det gott om alternativ. Sneakers med elastiska snören, kombination med snörning och smidig dragkedja, kardborreband eller slip-on-sneakers.

Varför välja chunky sneakers?

Här hittar du alla barnsneakers med chunky sula från DinSko och Skopunkten, modeller som passar lika bra till skolan som på fritiden tillsammans med kompisarna. Vissa barn gillar sina sneakers enfärgade och stilrena, andra tycker om lite glitter och glada färger. I vårt sortiment hittar du chunky sneakers som passar de flesta barn. Tänk också på att sneakers kan vara ett lekfullt sätt att ge kalaskläderna en tuff touch. Inte alla barn gillar att ”klä sig fint” på klassiskt vis, då kan ofta ett par sneakers lätta upp outfiten och avdramatisera det hela. Dessutom är det ju alltid bra att vara redo för lite bus och lek när man sjungit för farmor och tårtan är uppäten…

Chunky seakers på dina barns fötter

Chunky sneakers har blivit storfavoriter hos många under senare år och särskilt bland barn verkar de vara här för att stanna. Och som sagt, barn och sneakers är en sällsynt lyckad kombination, så det finns plats för alla möjliga sorter i barnens skogarderob. Låt barnen vara med och välja sina egna sportiga favoriter med extra bett i sulan! Här på FEETFIRST.se handlar du alltid smidigt och säkert, varje dag året runt. När du valt dina skor eller skotillbehör väljer du själv betalsätt och leveranssätt, sedan är de bara att klicka på köp och luta dig tillbaka. Snart är barnens chunky sneakers hemma och redo att testas. Vill du hellre ha personlig service är du självklart välkommen till någon av våra många butiker så hjälper vår kunniga personal mer än gärna till. Vi hoppas att barnens nya skor får vara med om mycket kul.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.