Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Barn
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Finskor för barn

I avdelningen finskor för barn hittar du skor som passar när barnet vill klä sig lite extra. Exempelvis när det är dags för kalas, födelsedagsfest, midsommar, jul, skoldisko eller mormors 70-årsdag. Med ett par härliga festskor och ett glatt humör behövs inte så mycket mer för att känna sig lite extra fin! Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
23
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
Svarta
Flerfärgade
Vita
Bruna
Rosa
Lila
Metallfärgade
Barn

11 artiklar

Dinsko, Jasmine
199 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Chicago
399 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Dinsko, Snörskor
399 SEK
Stl. 32-39Din Sko
Zoey, Ballerinaskor
200 SEK
Stl. 25-34Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Ballerinaskor
199 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Carroll Strap
300 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Indie Ballerina
150 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Lanto Butterfly
150 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Lanto Glitter
150 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Ballerinaskor
149 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Mino, Ballerinaskor
150 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2

Shoppa finskor till barn för festliga tillfällen

När det är dags för olika type av fester, högtider och kalas kan det vara kul att ta på sig nåt extra fint, även för barnen. Och med ett par finskor för barn är halva jobbet gjort. Alla som har försökt kränga på ett mindre suget barn en utstyrsel som de inte själva bett om vet dock att det inte är så lätt. Och det är ju vid närmare eftertanke inte särskilt konstigt – som vuxen skulle man förmodligen inte bli så peppad på party om någon helt godtyckligt försökte tvinga på en en outfit som man absolut aldrig skulle ha valt själv! Som tur är betyder inte längre finskor för barn ett par hårt snörade och glansigt putsade skinnskor eller obekväma små klackskor som är jobbiga att gå i.

Finskor för barn, vad är det?

Det som är så finurligt med begreppet ”finskor” är att skönheten sitter i (den lilla) betraktarens öga! Varför inte helt enkelt låta barnet välja sina skor själva till högtiden eller festligheterna? För någon kommer det betyda ett par glittriga sneakers, för en annan är det finaste som finns en enkel tygsko i slip-on-format, för en tredje är det faktiskt just en klassisk snörsko i brunt eller svart som är grejen när det vankas kalas. Poängen är att barnet ska trivas i sina skor och kläder – då ökar chansen att det blir en rolig dag eller kväll tillsammans med kompisar eller kusiner, familj eller klubbkamrater eller vilka det nu är som är med på festen. Kort sagt – tycker barnen det är finskor så är det finskor. Då kan ”hela och rena”-tänket räcka långt.

Några tips på finskor till barn från oss

Om vi ändå ska välja några av alla favoriter som passar som finskor för barn kan vi exempelvis tipsa om någon av våra ballerinaskor för de minsta. Mjuka och följsamma så att fötterna inte blir kalaströtta och finns i med fint spetsmönster på ovandelen. Och när kalaset är slut passar de utmärkt för sommarleken! En annan storsäljare är vår sneaker från DinSko i glittrig eller melerad textil med fina detaljer. Även här kombineras en följsam och sportig sula med det där lilla extra som ger lite extra lyster på festen eller högtiden. Sist men inte minst måste vi tipsa om en riktigt klassisk ”finsko” för de lite större barnen, finns i enfärgad skinnimitation med snörning och snygga sömmar. Superfina till jeans och kavaj eller skjorta! Det finns alltid något att fira, inte minst för barn, med klassfester, kompiskalas, avslutningar och festligheter med idrottsklubben eller föreningen. Vi hoppas att barnen hittar just sina festfavoriter hos oss på FEETFIRST. Shoppa finskor för barn online eller prova i butik och var redo för säsongens festligheter!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.