Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Barn
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Gummistövlar för barn

När det kommer till ”dåligt väder” är motmedlet givet – gummistövlar! Inte minst för barnen är gummistövlar det självklara valet eftersom lek och bus alltid tycks vara lite extra kul i vattenpölar och leriga diken. I vårt stora utbud hittar du vattentäta gummistövlar för alla årstider. Ja, faktiskt, vi har även varmfodrade gummistövlar för barn med bra grepp på våta och snöiga underlag. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
Svarta
Flerfärgade
Vita
Rosa
Blå
Gröna
Lila
Gula
Röda
Barn
Din Sko

25 artiklar

Vattentät
Dinsko, Gerd Lu Warm Bg
300 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Vattentät
Dinsko, Glen Warm
300 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Vattentät
Dinsko, Glen Warm Animals Sb Blue
250 SEK
Stl. 21-30Din Sko
Vattentät
Dinsko, Glen Warm Animals Sg
250 SEK
Stl. 21-30Din Sko
Vattentät
Dinsko, Glen
200 SEK
Stl. 21-30Din Sko
Vattentät
Dinsko, Glen
200 SEK
Stl. 21-30Din Sko
Vattentät
Linear, Glen
199 SEK
Stl. 20-30Din Sko
Vattentät
Dinsko, Ruby
300 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Vattentät
Linear, Glen
199 SEK
Stl. 20-30Din Sko
Vattentät
Dinsko, Allväderstövel Marin
249 SEK
Stl. Din Sko
Vattentät
Dinsko, Allväderstövel Marin
249 SEK
Stl. Din Sko
Vattentät
Dinsko, Allväderstövel Mörklila
249 SEK
Stl. Din Sko
Vattentät
Tretorn, Varmfodrade Gummistövlar
429 SEK
Stl. 28-35Din Sko
Vattentät
Tretorn, Varmfodrade Gummistövlar
499 SEK
Stl. 28-35Din Sko
Vattentät
Dinsko, Gummistövlar
199 SEK
Stl. 21-30Din Sko
Vattentät
Linear, Glen
249 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Vattentät
Dinsko, Gerd
299 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Vattentät
Linear, Glen
200 SEK
Stl. 20-32Din Sko
Vattentät
Linear, Glen
250 SEK
Stl. 31-35Din Sko
Vattentät
Linear, Glen
199 SEK
Stl. 20-30Din Sko
Vattentät
Dinsko, Glen
200 SEK
Stl. 21-30Din Sko
Vattentät
Dinsko, Glenna
200 SEK
Stl. 20-30Din Sko
-50%
Vattentät
Tretorn, Gummistövlar
189.50 SEK 379 SEK
Stl. 24-30Din Sko
-50%
Vattentät
Tretorn, Gummistövlar
299.50 SEK 599 SEK
Stl. 25-30Din Sko

Shoppa barngummistövlar för lek, värme och stil

Under tidig vår och höst är ett par klassiska, ofodrade gummistövlar det perfekta alternativet. Om barnen fryser lite om fötterna kan ett par extra (tjocka) strumpor vara smart att ta till eller lägga in ett par sulor. Och som alla vi nordbor vet är inte heller juni, juli och augusti solsäkra månader! Sommarens äventyr blir roligare med ett par gummistövlar nedpackade på resan eller till campingsemestern om vädergudarna inte har hyfs nog att anpassa lågtrycken efter familjens semesterplaner.

Gummistövlar en modefavorit

Förutom att barnens gummistövlar självklart ska vara vattentäta ska de ju vara tillräckligt snygga för att barnen ska vilja sätta på sig dem. I vårt sortiment finns något för alla smaker – gummistövlar i regnbågens alla färger (och några till), coola mönster, fina motiv och print med karaktärerna från barnens favoritfilmer. Faktum är att gummistöveln under senare år gått från något nödvändigt ont som barnen tvingades ned i under blöta dagar till att bli lite av en modefavorit, även bland kidsen. Kort sagt, gummistövlar är kanske det allra mest användbara du kan ladda barnens skogarderob med eftersom antalet regndagar på våra breddgrader brukar landa i tresiffriga tal per år. Varför inte vända på steken och se saken från den ljusa sidan? Det finns inget dåligt väder, det finns nämligen massor av bra gummistövlar!

Kolla runt i vårt stora utbud och klicka hem barnens gummistövlar online hos FEETFIRST i lugn och ro, så att de är redo att ta sig an varje äventyr med torra fötter.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.