Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Barn

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Boots

Kängor

Finskor

Gummistövlar

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Svarta
Flerfärgade
Blå
Beigea
Rosa
Gråa
Gröna
Gula
Röda
Lila
Barn

60 artiklar

Lejon, Sneakers
300 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Sneakers
300 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Linear, Varmfodrade Kängor
499 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor
499 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor
499 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor
599 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor
499 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Linear, Varmfodrade Sneakers
549 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Zoey, Kängor
350 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Lejon-Tex, Kängor
450 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Varmfodrade Kängor
450 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Varmfodrade Kängor
450 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Linear, Varmfodrade Sneakers
549 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Kavat, Varmfodrade Kängor
849 SEK
Stl. 21-25Din Sko
Zoey, Varmfodrade Kängor
500 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Linear, Varmfodrade Kängor
549 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor
499 SEK
Stl. Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor
499 SEK
Stl. Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor
499 SEK
Stl. Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor
499 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor
499 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Linear, Varmfodrade Sneakers
549 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Linear, Varmfodrade Sneakers
549 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor
499 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Lejon-Tex, Kängor
450 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2

Kängor för barn

Här har vi samlat alla våra kängor för barn så att du lätt kan hitta vad du söker. Barnkängor är en av våra mest populära kategorier och det är inte svårt att förstå. Kängor är superanvändbara för både små och stora barn och kan i olika varianter användas i stort sett året runt. De är både snygga, slitstarka och tål tuffa tag oavsett väder och aktivitet. Det höga skaftet som kännetecknar kängor av alla sorter ger också skön stadga och stabilitet och många av våra barnkängor har stängning som ger extra bra passform runt skaftet. På våren, sommardagar som inte är stekheta och i början av hösten är tunnfodrade kängor och höga sneakers bra komplement till stövlar och lättare skor, allt beroende på vädret. Kolla in våra snygga modeller från Lejon, ECCO och LINEAR, för att nämna några få.

Barnkängor för regn, snö, kyla och mörker

Regn behöver absolut inte betyda att gummistövlarna måste på – många av våra kängor är vattentäta vilket gör dem både smidiga i leken och garanterar att hålla fötterna torra. Flera av våra kängor för barn har också reflexdetaljer som gör det säkrare att leka ute under halvskumma eftermiddagar eller vårkvällar när mörkret fortfarande sänker sig tidigare än leklusten lägger sig. Bland våra barnkängor finns också mer klassiska snörkängor som alltid är rätt, till både skola och kalas, i helsvart med grov sula eller andra enfärgade modeller. Robusta och rejäla modeller som klarar det mesta och dessutom är riktigt coola. Exempel på den här prisvärda kängan hittar du från vårt populära märke Zoey. Och självklart hittar du massor av varmfodrade kängor för barn på den här sidan. Det är ju trots allt när vädret är kallt, snöigt och slaskigt som det är som allra viktigast att ha rätt skor för att skolrasterna, långa timmar i pulkabacken och vintriga utflykter ska bli lyckade och roliga. Barn som fryser om fötterna har inte kul, helt enkelt. Och omvänt, om fötterna har det varmt och torrt brukar leklusten frodas och humöret vara på topp längre.

Babykängor för sköna små äventyr

För de allra minsta finns vår storsäljande varmfodrade känga från Mino som dessutom är vattentät och har en stabil sula. Dubbla kardborreremmar gör den lätt att ta på och av och ger smidigt önskad passform. Populära Snow Mountain från ECCO är en komplett vinterkänga för barn i alla åldrar och klarar de flesta utmaningar. Gore-Tex-membran runt hela kängan skyddar mot väta, varmfodrad och i slitstarka material samt med greppsäker sula – det här är en barnkänga för alla vinterns äventyr!

Något för alla smaker

Hitta rätt barnkänga för just dina barns behov från Skopunkten, DinSko och ECCO. I vårt samlade sortiment hittar du en stor variation kängor för barn i alla prisklasser och smaker. Du shoppar alltid smidigt och säkert här på FEETFIRST.se. Självklart hjälper vi dig gärna också med personlig service i någon av våra många butiker runt om i landet. Vi hoppas du hittar vad du söker och att ni får mycket glädje av de nya kängorna!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Sign me up!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.