Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Barn
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Höga sneakers

Låga sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Låga sneakers för barn

Bland våra låga barnsneakers finns massor av härliga modeller från många varumärken, i färger och stilar för alla smaker. Våra egna märken erbjuder varje säsong ett stort utbud av nya sneakers för barn, designade i vår egen studio på huvudkontoret i Varberg. Allt för att vi ska kunna finslipa detaljerna och möta era behov av snygga sköna sneakers i bra kvalitet och till bra priser. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Rosa
Gröna
Gråa
Lila
Metallfärgade
Orangea
Barn

197 artiklar

Lejon, Sky Sock Black
300 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Klubbpris - 200 SEK
Lejon, Bailey Low Velcro
300 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Linear, Zambia
400 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Emil
250 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Indy
350 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Indy
350 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Junos
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Lejon, Salem Sock Butterfly
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Klubbpris - 180 SEK
Lejon, Salem Velcro Faded
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Dinsko, Indy
350 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Juno
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Juno
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Juno
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Lejon, Newly Baby Low Velcro
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Vattentät
Linear, Newly
500 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Indy
350 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Indy
350 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Indy
350 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Indy
350 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Indy
350 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Indy Lace Up
350 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Indy Lace Up
350 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Garda Lace Up
350 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Indy
350 SEK
Stl. 25-30Din Sko

Låga sneakers för barn

Shoppa nya låga sneakers för barn hos oss här på feetfirst.se eller i någon av våra många DinSko- och Skopunktenbutiker runt om i landet. Bland våra låga sneakers finns massor av härliga modeller från många varumärken och i färger och stilar för alla smaker. Våra egna varumärken erbjuder varje säsong ett stort utbud av nya sneakers för barn, designade i vår egen studio på huvudkontoret i Varberg. Allt för att vi ska kunna finslipa detaljerna och möta era behov av snygga sköna sneakers i bra kvalitet och till bra priser. Här vill vi tipsa om våra barnsneakers från LINEAR, DinSko, Lejon och Zoey bland andra. Låga sneakers med coola färgsplashar, fina detaljer, supersköna sulor, vattentäta sneakers och allt du (och barnet som ska bära sneakern) kan önska. Förutom våra egna märken har vi ett handplockat utbud från Kavat och Leaf som täcker in alla behov av bekväma och lekvänliga sneakers för små och stora barn.

Här hittar du barnens nya sneakers

I vårt utbud hittar du sneakers i olika prisklasser beroende på märke, material och funktioner. I det övre spannet kan du förvänta dig det lilla extra i form av kvalitet, passform och anpassade funktioner för exempelvis tuffa väderförhållanden eller utmanande aktiviteter. Men det är inte alltid så enkelt som att en dyrare sko är motsvarande ”bättre” än en som inte kostar så mycket. Det handlar också om hur skorna ska användas och vilken påfrestning de behöver klara. För barn i förskole- och skolåldern vars fötter växer fort och storlekarna avlöser varandra mellan säsongerna är det ofta klokt att välja sneakers som kan slitas och användas varje dag utan att tänka sig för. Särskilt om vi pratar sneakers som barnen mest använder till och från skolan och under normal rastlek. Alla våra sneakers håller god kvalitet och vi har låg andel returer, så våra kunder är nöjda med vad de köper. Om det däremot handlar om låga barnsneakers som ska klara mer påfrestande utmaningar i skog och mark eller ska vara vattentäta eller extra slitstarka kan det vara dags att kliva upp en prisnivå. Här finns bland annat några riktigt vassa modeller från ECCO som håller världsklass i fråga om komfort, dämpning och passform, ofta i riktigt bra skinnmaterial eller funktionell textil.

Låga sneakers till bra pris

Är det flera barn i hushållet som behöver nya skor var och varannan säsong kan vi tipsa om att kika in på våra avdelningar med skor till extra bra priser. På vår REA-sida och vår Outlet fyller vi alltid på med nya fyndmöjligheter där du kan göra riktigt bra klipp. Det kanske är här du hittar barnens nya låga sneakers den här gången?

Kom ihåg att mäta ditt barns fötter

Oavsett vilka sneakers ni väljer är det en bra start att noggrant mäta barnens fötter och hitta rätt storlek och passform. Skor som sitter illa är inget kul, särskilt inte för barn med spring i fötterna. Sen är det bara att kolla runt och se vilka barnsneakers som passar just era behov bäst. Shoppa smidigt och säkert online eller i någon av våra butiker för personlig service och mäthjälp eller ta vår storleksguide till hjälp. Tack för att du väljer FEETFIRST!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.