Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Barn
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Lågskor för barn

Vad är egentligen lågskor? Ja, det kan vara många sorters skor. Lågskor till barn innefattar sneakers, tygskor, ballerinor, dressade skor, sandaler, slip ons och finskor. Det handlar helt enkelt om massor av härliga modeller som kan användas för alla möjliga tillfällen! Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
Svarta
Flerfärgade
Vita
Blå
Rosa
Gröna
Gråa
Lila
Barn

13 artiklar

Zoey, Indie Eyelet
180 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Indie Pop Crochet
200 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Indie Pop Crochet
200 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
-17%
Linear, Nice T-Strap
149 SEK 180 SEK
Stl. 20-25Din Sko
-40%
Linear, Connie T-Strap
149 SEK 250 SEK
Stl. 20-25Din Sko
-50%
Dinsko, Connie Velcro
99 SEK 200 SEK
Stl. 20-25Din Sko
-34%
Zoey, Indie Slipon Eyelets
99 SEK 150 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
-51%
Zoey, Tygskor
49 SEK 100 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
-51%
Zoey, Tygskor
49 SEK 100 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
-51%
Zoey, Tygskor
49 SEK 100 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
-51%
Zoey, Tygskor
49 SEK 100 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
-50%
Linear, Tygskor
99 SEK 199 SEK
Stl. 31-38Din Sko
-33%
Dinsko, Tygskor
99 SEK 149 SEK
Stl. 25-30Din Sko

Shoppa lågskor till barn för alla möjliga tillfällen

Låt oss börja med senare års självklara val för både skola, fritid och uteaktiviteter – barnens favoriter, sneakers. Sneakers för barn kallades för dagens föräldrageneration ”jympadojjor” och var länge något man använde när det var gympa i skolan eller möjligen på bollplanen med kompisarna. Till vardags var det promenadskor eller stövlar eller något annat funktionellt som gällde. Idag består barnens lågskor i minst hälften av fallen just sneakers, skulle vi våga påstå. Och med ett större utbud är det inte bara de varma månaderna som lämpar sig för dessa sportiga favoriter. Numera finns sneakers som är både vattentäta och varmfodrade och passar året runt! Självklart hittar du alla barnens sneakerfavoriter hos oss på FEETFIRST.

Samtidigt finns det förstås lågskor till barnen som helt klart gör sig bäst när vädret är varmt och skönt. Ballerinor, espadriller och smidiga tygskor för lek och finklätt hör våren och sommaren till. Finns det något härligare än att dra på sig sina somrigaste sandaler eller slip-ons och bara skutta rakt ut till den fria sommarleken? Låt barnens lågskor matcha årstidernas väder och tillfällets behov. Ett par låga snörskor, ballerinor eller tygskor med fina dekorationer och mönster passar perfekt till kalas och avslutningar för festfina barnfötter.

Hitta barnens lågskor bland vårt stora utbud

Det finna helt enkelt lågskor till barnen för varje säsong och smak. Snygga, sköna, slitstarka, festfina och smidiga. Låt barnen vara med och bestämma så att de nya skorna känns rätt och används flitigt. Barnfötter har ju en tendens att växa, så se till att ladda upp med lågskor som barnen gillar för varje tillfälle. Vårt stora utbud och rika variation gör att du smidigt hittar nya favoriter för alla smaker, även de mest kräsna barnfötter har garanterat något att hämta bland våra lågskor för barn. Välkommen att upptäcka alla varianter hos FEETFIRST och klicka hem säsongens lågskor i lugn och ro. Hoppas barnens nya lågskor blir till belåtenhet!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.