Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Barn
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Outdoor- och trekkingskor för barn

I avdelningen outdoor- och trekkingskor för barn, hittas skor för lite mer krävande strapatser ute i det fria med ojämnt underlag och när barnens upptäckarlusta styr. Bra grepp i sulan, stadigt skaft och skön passform är egenskaper som ni hittar här och viktigt att leta efter denna typ av aktiviteter står på schemat. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Svarta
Flerfärgade
Blå
Rosa
Gråa
Lila
Barn

8 artiklar

Lejon-Tex, Aiden High Velcro Waterproof
450 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Lejon-Tex, Aiden High Waterproof
450 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Lejon-Tex, Aiden Waterproof Hiking
450 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Lejon-Tex, Varmfodrade Stövlar
450 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Lejon-Tex, Varmfodrade Kängor
399 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Linear, Karl
299 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Linear, Karla
299 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Lejon, Hiking Sandal
250 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2

Shoppa outdoor- och trekkingskor till barn för äventyrliga dagar

På FEETFIRST gillar vi aktiviteter och friluftsliv! Och det är vi inte ensamma om – en aktiv fritid med utflykter i naturen har blivit lite av en folkrörelse under senare år. Ta med barnen ut och låt dem upptäcka allt vår vackra natur har att erbjuda. Och se till att hitta rätt barnskor för outdoor och trekking-aktiviteter så att äventyret inte förstörs av skoskav eller obekväma skor som inte klarar av lite ”tuggmotstånd”. Med rätt skor är alla utmaningar inom räckhåll, oavsett väder, årstid och underlag. Ska ni ut och gå en sväng i skogen på upptrampade stigar eller ut på ängen för att plocka blommor är ett par lättare skor med bra och följsam sula helt rätt (även om stövlar kan vara föredra om det är högt gräs och risk för fästingar och andra lömska djur och kryp, förstås!).

Upplev naturens äventyr med glada barnfötter

Om man som förälder tycker att barnen rör sig för lite och mest vill sitta och hänga med plattan eller telefonen är en utflykt i naturen ett bra tips. De flesta barn blir väldigt fascinerande av alla naturliga ”klätterställningar”, coola gamla träd och fina klippformationer som de upptäcker i skogen, längs stranden eller i naturreservatet. Ett par sköna och bra skor och kanske lite fika att locka med brukar få fart på både stora och små barn. Varför inte ta med en liten fickflora eller fågelbok ut på äventyret? Den som först lyckas hitta fem fåglar eller växter från boken får välja pick-nick-plats!

Outdoor och trekking för barn - vad hittar du?

Under kategorin Outdoor och Trekking för barn hittar du stöttande skor med stötdämpande sulor, funktionella sandaler och sneakers med greppsäkra sulor. Vi tror och hoppas att du hittar rätt skor för rätt utevistelse. Och kom ihåg – det bästa äventyret är det som faktiskt blir av. Börja med att upptäcka miljöerna runt hemmet och fortsätt sedan att utforska omgivningarna och hitta nya utflyktsmål efterhand. När friluftslusten är väckt är den svår att bromsa! Nästa äventyr börjar med rätt skor. Klicka hem barnens outdoor- och trekkingskor från FEETFIRST. Och glöm inte packa matsäck och sittunderlag…

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.