Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Barn
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Barnsandaler

Sommar, sol och sköna sandaler! Se till att barnen kan vicka på tårna och svalka fötterna när de varma, härliga månaderna är här. Med rätt barnsandaler blir sommarlovet både behagligare och fotvänligare när det är dags för lek, semesterresor och lata dagar hemma på gården. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Bruna
Rosa
Gröna
Gråa
Lila
Metallfärgade
Gula
Barn

144 artiklar

Linear, Arthur Sandal
350 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Dinsko, Slipin
350 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Slipin
350 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Zoey, Ziz Plaited
300 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Caroll Wedge
320 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Mino, Bisse Basic
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Mino, Bisse Basic
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, New Hiking Velcro
350 SEK
Stl. 31-36Din Sko
Lejon, Hiking Velcro
300 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Hiking Velcro
300 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Hiking Velcro
300 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Hiking Velcro
300 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Hiking Velcro
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Hiking Velcro
300 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Hiking Velcro
300 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Hiking Velcro
300 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Salem Sporty
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Salem Sporty
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Novak Slipper
150 SEK
Stl. 28-35Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Bobo
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Doris
400 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Linear, Karl Sandal
350 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Zoey, Ziz Pleated
300 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Ziz Pleated Rome
300 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2

Shoppa sandaler för barn

Hos Feetfirst hittar du alla sorters sandaler för barn, från enkla slip-in-sandaler som passar lika bra för enklare lek som vid poolen eller på stranden till rejäla trekking-sandaler för vandringar och äventyr i skog och mark. Sommaren ska vara en kravlös tid med mycket tid för spontana aktiviteter och härliga luckor i kalendern som kan fyllas med små och stora äventyr. Tillvaron är väl aldrig större och känslan av en nästintill evig sommar starkare än när man är barn och har sommarlov!? Att bara kunna sova tills man vaknar av sig själv, gnugga sömnen ur ögonen, äta lite frukost och hoppa i ett par smidiga sandaler för att kolla om kompisarna hunnit ut till lekparken eller ut i sina trädgårdar. Svårare än så behöver inte lycka vara.

Barnsandaler, från strapatser till kalas

Om det skulle vankas lite mer utmanande aktiviteter är det smart att ladda barnens skogarderober med sandaler som klarar alla möjliga strapatser. Här hittar du gott om modeller med lite grövre och greppsäkra sulor, dubbla eller tredubbla kardborrefästen så att sandalen sitter skönt på foten och stängd tå som skyddar vid klättring och ojämna underlag. Så se till att vara redo för stranden, skogsutflykten och vandringsleden eller vilka äventyr som än väntar under en lång och härlig sommar. Självklart hittar du också barnsandaler för kalas och fest i vårt stora utbud. Fina remsandaler i färger och utseenden som passar de flesta, kalasiga slip-in-sandaler med glittriga och skimrande detaljer och modeller med vackra blommor eller motiv från favoritfilmen.

Säsongens barnsandaler

Det finns kort sagt ett par sandaler för varje tillfälle när vädret är fint och varmt. Hos oss på FEETFIRST shoppar du barnens sandaler smidigt och från ett samlat sortiment för alla plånböcker och behov. Kika runt på sidan och upptäck säsongens sandaler från alla våra koncept och varumärken och låt dig inspireras. När du (och barnen) hittat det ni söker beställer du enkelt med ett par klick, väljer hur du vill ha de nya sandalerna levererade och väntar på leveransen. Under tiden är det bara att dra upp planerna för allt kul som ska göras när barnen fått sina nya sandaler. Hoppas att ni hittar det ni söker och att många härliga äventyr väntar runt hörnet!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.