Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Barn

Accessoarer

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Badtofflor

Remsandaler

Slip in

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Slip-ins för barn

Med ett par slip-ins för barn blir det mesta lite enklare. Ingen snörning, knäppning eller stängning med kardborreband utan bara i med foten och iväg. Och det bästa är att de flesta av våra slip-ins fungerar lika bra hemma på kyliga golv under vintern eller som innesko på förskola och skola som ute på sommaren. Varför inte skaffa ett par för varje syfte? Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
25
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Svarta
Flerfärgade
Blå
Rosa
Gröna
Barn

8 artiklar

Dinsko, Ake
199 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Lejon, Tofflor
100 SEK
Stl. 25-35Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Tofflor
100 SEK
Stl. 25-35Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Aspen 2 Strap
150 SEK
Stl. 28-35Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Ake
199 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Linear, Ake
199 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Lejon, Nova Slipper
150 SEK
Stl. 28-35Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Sandaler
150 SEK
Stl. 28-35Skopunkten - 3 för 2

Shoppa slip-in till barn välj mellan inne- och uteskor

Som utetoffla eller sandal blir ett par slip-ins för barn ett perfekt komplement till sneakers och gummistövlar när vädret är vackert och aktiviteterna lite lugnare. Även om det är barfota-väder kan det vara bra att glida i ett par lätta skor på väg till studsmattan, lekparken eller stranden för att skydda fötterna mot grus och obehag. Och även för att hindra nyklippt gräs och sand från stranden att följa med in huset eller lägenheten och sprida sig över golv och soffor. Som innesko på vintern ger den skönt stöd för foten och bra dämpning under långa dagar på förskola, i skolan eller på fritids. Även hemma på rummet kan de vara sköna att ha när barnen leker länge på golvet och väljer ni ett par mjuka och gosiga slip-ins passar de utmärkt när man kryper upp i soffan för att kvällsmysa lite framför tv:n.

Upptäck barnens nya favoriter

I vårt sortiment av slip-in-skor för barn finns klassiska badtofflor från Lejon, tofflor i clogs-modell för både de allra minsta och för lite större barn med praktisk rem som kan fällas upp eller sättas runt hälen och coola och sköna slip-in-tofflor med korksula från DinSko och LINEAR i flera härliga färger. Välkommen att upptäcka vårt utbud av slip-ins för barn och ladda med lätta och sköna modeller för hela året – ute såväl som inne. Du shoppar barnens nya favoriter online eller i någon av våra många butiker.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.