Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Barn
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Höga sneakers

Låga sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Sneakers för barn

Shoppa prisvärda barnsneakers online hos på feetfirst.se Här hittar du alla sneakers barnen behöver från våra skokedjor DinSko och Skopunkten, bekväma och lekvänliga favoriter för skola, förskola och fritid. Från vårens och sommarens lätta och luftiga modeller till vattentäta sneakers för höstens action. Kolla in utbudet från märken som Lejon, Linear, Zoey och många fler i vårt ständigt uppdaterade sortiment av härliga sneakers för barn. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Rosa
Bruna
Gröna
Gråa
Lila
Metallfärgade
Gula
Orangea
Barn

316 artiklar

Vattentät
Linear, Ollie
550 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Lejon, Sky Sock Black
300 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Bailey Low Velcro
300 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Linear, Connie
250 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Linear, Zambia
400 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Linear, Emil
250 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Lejon, Darby Slipon
200 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Indy
350 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Dinsko, Indy
350 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Junos
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Skate Midcut
320 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Lejon, Jess Low Zip
300 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Salem Sock Butterfly
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Salem Velcro Faded
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Indy
350 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Dinsko, Juno
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Juno
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Juno
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Lejon, Newly Baby Low Velcro
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Linear, Newly
500 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Dinsko, Indy
350 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Dinsko, Indy
350 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Dinsko, Indy
350 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Dinsko, Indy
350 SEK
Stl. 25-30Din Sko

Shoppa barnsneakers, välj bland mängder av varianter

Barn och sneakers är en sällsynt lyckad match. Bekväma och coola kommer de i alla upptänkliga varianter, färger, modeller och höjder. Inte att undra på att sneakers gått från något man bar under idrotten till det självklara valet för i stort sett alla sammanhang. De är praktiska, sköna, slittåliga sulor och följsamma i steget när det ska springas, klättras och hoppas. Sneakers för barn kommer också ofta med smarta stängningar som även de mindre barnen lätt klarar av. Sneakers med kardborreband är inte bara lätta att ta på och av utan är också supersmidiga att anpassa för rätt passform så att skon sitter bra på barnets fötter. Elastiska snören är också en vanlig lösning på barnsneakers och fördelarna är ungefär desamma som med kardborrestängning – det blir lätt att ta av och på och ger skön passform.

För varje årstid finns det sneakers för barn

I takt med att sneakermodet bara växer sig starkare kommer det också allt fler modeller som funkar lika bra under kyligare och våtare delar av året. Ja, faktum är att du också hittar en växande sortiment varmfodrade och helt vattentäta sneakers med höga skaft och lite grövre sulor som passar perfekt både på hösten och inte alltför kalla vinterdagar. Och eftersom barn är olika är våra barnsneakers också det. Här på FEETFIRST kommer de i alla regnbågens färger (ibland i en och samma sneaker!), enfärgade eller härligt multifärgade, i textil, skinnimitation, slitstarka syntetmaterial eller luftig mesh. Höga sneakers och låga sneakers, chunky sneakers, coola mönster och med favoritkaraktärerna från populära filmer eller slip on som är lätta för barnet att ta på sig själv. Kort sagt, när det är dags att ladda upp med nya sneakers till barnen hittar du rätt modell för varje smak och behov hos oss.

Sneakers barn för alla åldrar och alla tillfällen

Även för de allra minsta finns det mycket att välja på. I vårt sortiment av babysneakers ger skaftet stabilitet och ger stöd i steget och ofta är tån gjord i särskilt slitstarkt material som klarar krypande, klättrande och racing med bobbycars och trampcyklar. Men till finskjortan och klänningen går det väl inte att ha sneakers? Jomenvisst! Välj ett par stilrent enfärgade, fint dekorerade eller i glimrande metallic för en charmigt dressad mundering till kalaset, skolavslutningen eller söndagsmiddagen hos mormor.

Vilka blir den här säsongens favoritsneakers? Kolla in hela sortimentet och handla smidigt online hos FEETFIRST.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.