Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Barn
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Barnstövlar

Här hittar du ett brett sortiment av stövlar för barn. Allt ifrån klassiska dressade varianter till lite mer sportigare modeller. Vi kan erbjuda ett stort sortiment med prisvärda vattentäta barnstövlar som är testade för att klara vårt tuffa skandinaviska klimat med snö, kyla, regn och slask. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
Svarta
Blå
Lila
Barn

17 artiklar

Lejon, Rain Unicorn
220 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon, Aiden Snow Waterproof
500 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, River Midcut
550 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Tessy Hi Chain Sg Blk
480 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Vattentät
Leaf, Leaf Kaitsor Waterproof
799 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Glendale
350 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Skinn
Vattentät
Linear, Asta Stövel
650 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Lucy Stövel
399 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Vattentät
Linear, Accra Stövel
600 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Glendale
350 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Dinsko, Trine Stövel
550 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Sunni Stövel
550 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Zoey, Lucy High Lace
400 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Varmfodrade Stövlar
549 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Lovisa Stövel
549 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Coming Soon
Dinsko, Trine Midcut
580 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Vattentät
Coming Soon
Linear, Signe Stövel
580 SEK
Stl. 31-38Din Sko

Stövlar för barn

En barngarderob utan stövlar är nästan garanterat en dålig idé på våra breddgrader. Barnstövlar är helt enkelt ett måste om det finns barn i familjen. För är det något alla föräldrar vet om barn så är det vädret sällan stoppar dem om de är leksugna. Snarare tvärtom kan det tyckas. Ju regnigare och slaskigare, desto roligare att stampa i vattenpölar och slabba omkring med gojsig blötsnö. Och vem vill stoppa ett leksuget barn? Som förälder vill man ju inte bli den där tråkmånsen som börjar oja sig så fort vädret är ruggigt eller en vattenpöl närmar sig!

När använder barn stövlar?

Om vi börjar med de kanske allra mest användbara barnstövlarna, gummistövlar, så behöver de väl knappast någon närmare motivering. De är vattentäta. De är smidiga att ta på. De funkar stora delar av året när det är blött. Och de finns i hur många sorter som helst! De vadhöga klassikerna med öppet skaft som det bara är att kliva i har räddat miljontals barn (och föräldrar) från blöta fötter och punkterat lekhumör i regn och rusk. Men i vårt stora sortiment av stövlar för barn hittar du också varmfodrade vintermodeller med rejäl sula och dressade stövlar som passar till både kompishänget och kalaset.

Enkelt att shoppa barnstövlar

Det är inte alltid superkul för vare sig barn eller föräldrar att flänga omkring på stan och prova stövlar i olika butiker. Särskilt inte om barnen är små. Därför är det extra skönt att kunna sätta sig i soffan med telefonen eller datorn och en kopp kaffe och kunna välja och vraka bland barnstövlarna hos Feetfirst online. Här har du ju hela sortimentet från DinSko och Skopunkten samlat. Välj fritt och betala i en och samma kassa, sedan är det bara att slappna av och invänta postförsändelsen med barnens stövlar. Psst…för att slippa sura miner, låt barnen vara med och välja färg eller mönster! Många av våra barnstövlar finns i flera utföranden i samma modell, så komfort och funktioner behöver inte väljas bort bara för att färgen inte faller i smaken. Hoppas du hittar det du söker!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.