Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Barn
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Tofflor för barn

Är det något som de allra flesta barn tycker om så är det att mysa! Och är det några skor som definierar mys så är det väl tofflor. Ett par gosigt värmande tofflor i soffan under fredagsmyset, barntofflor i favoritfärger och mönster till förskola och skola, lekstunder hemma med vadderade tofflor på kyliga golv under hösten och vintern. Numera har även tofflorna letat sig utomhus då vissa modeller även fungerar som sommaren absoluta favoritsandal. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Rosa
Bruna
Gråa
Gröna
Lila
Metallfärgade
Barn

74 artiklar

Dinsko, Slipin
350 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Slipin
350 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Lejon, Nova Slipper Rainbow
180 SEK
Stl. 25-35Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Novak Slipper
150 SEK
Stl. 28-35Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Diamond
150 SEK
Stl. 22-30Din Sko
Dinsko, Nova
180 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Dinsko, Nova
180 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Lejon, Nova Slipper
150 SEK
Stl. 28-35Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Nova Slipper Bee
150 SEK
Stl. 28-35Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Clog Baby
100 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Clog Baby
100 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Clog Blue
100 SEK
Stl. 25-35Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Clog Pink
100 SEK
Stl. 25-35Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Nova Slipper Wing
150 SEK
Stl. 28-35Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Aspen 2 Strap Batik Multi
200 SEK
Stl. 28-35Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Aspen 2 Strap Shimmer Lilac
200 SEK
Stl. 28-35Skopunkten - 3 för 2
Linear, Eli
200 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Lejon, Aspen 2 Strap Splash Blk
200 SEK
Stl. 28-35Skopunkten - 3 för 2
Linear, Ake
250 SEK
Stl. 21-30Din Sko
Linear, Eli
250 SEK
Stl. 21-30Din Sko
Frozen, Clog Frozen
200 SEK
Stl. 25-30Skopunkten - 3 för 2
Spiderman, Clog Spiderman
200 SEK
Stl. 25-30Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Ake
199 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Linear, Ake
199 SEK
Stl. 31-38Din Sko

Shoppa tofflor för barn - för både inom- och utomhus

Många barn älskar känslan av att få dra på sig favorittofflorna och ge fötterna den där gosiga ombonade känslan under de kalla månaderna. Dessutom ger sulan på barnens tofflor ett betydligt bättre grepp på golvet än ett par strumpor, något som kan vara nog så viktigt när det går undan i leken, hemma eller på förskolan. I vårt stora sortiment hittar du något som passar för alla smaker och behov. Och självklart lämnar sulorna på våra barntofflor inga tråkiga fläckar på golvet.

Barnens utetofflor

Eftersom tofflor kommer i många varianter har de sin givna plats även under sommarhalvåret. Då byter vi bara ut barnens tofflor mot lättare modeller med öppen tå och svalkande luftighet. Välj ett par utetofflor till barnen med en yttersula som både är följsam och stabil så att de kan leka i dem på både gräsmattan, trottoaren och stranden. Och på tal om stranden är det självklart ett par klassiska barn…förlåt, badtofflor som gäller! Få saker ger väl samma härliga lyckokänsla som att vakna upp en sommarmorgon och känna solen värma redan vid frukost, packa en lätt picknick-korg och badkläder och glida i sina badtofflor för en dag på stranden.

Tofflor - perfekta för "kan själv"-åringar

Välj tofflor till barnen som de lätt kan ta på och av själva. Det finns massor av modeller att välja mellan, både öppna tofflor i slip-in-format som det bara är att glida i och modeller med hälrem eller spännen som håller toffeln på plats i lek och spring. Som alla småbarnsföräldrar vet så vill gärna även de minsta gärna kunna själva. Tofflor är perfekta för alla ”kan själv”-åringar eftersom de inte behöver knyta och krångla med trånga skaft och knäppningar. Med ett par sköna barntofflor känner sig småttingarna duktiga när de märker hur smidigt de kan ta på och av dem alldeles själva.

När det är dags att shoppa tofflor för barn, ta en titt hos oss på FEETFIRST! Shoppa smidigt säsongens skomodeller online.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.