Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Barn

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Svarta
Vita
Flerfärgade
Blå
Rosa
Gråa
Gröna
Lila
Barn

25 artiklar

Linear, Tygskor
180 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Lejon, Tygskor
200 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Tygskor
200 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Tygskor
200 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Tygskor
150 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Tygskor
99 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Tygskor
100 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Tygskor
100 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Tygskor
100 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Tygskor
100 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Linear, Tygskor
199 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Linear, Sneakers
179 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Zoey, Tygskor
100 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Tygskor
100 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Tygskor
179 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Dinsko, Sneakers
179 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Dinsko, Tygskor
149 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Linear, Tygskor
199 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Sneakers
149 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Sneakers
179 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Dinsko, Tygskor
179 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Tygskor
199 SEK
Stl. 31-39Din Sko
-33%
Zack, Skor
99 SEK 149 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Outlet -75%
Zoey, Tygskor
49 SEK 199 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Outlet -50%
Z, Tygskor
99 SEK 199 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2

Tygskor för barn

För barn med spring i benen har vi ett brett sortiment tygskor för stora och små äventyr. Tygskor passar utmärkt på våren och sommaren då fötterna vill leka lätt och skorna ska vara smidiga att både ta på och bära. Bland våra tygskor för barn hittar du gott om smarta lösningar utan snörning, från smidig elastik under plösen eller i sidan till kardborreband som barnen lätt kan dra på och av själva. Upptäck våra somriga tygskor med fina motiv från Zoey, Lejon och DinSko, skor vi har designat själva för att passa barn i alla åldrar med sina lätta sulor och luftiga känsla.

Babyskor i tyg – smidiga och stabila

För de allra minsta som just lärt sig gå eller kanske rentav tar sina första steg den här säsongen hittar du supersöta små skor från Kavat i slitstark canvas med följsam och stöttande sula. Finns i flera färger och har en enkel rem med kardborre att knäppa över vristen för önskad passform. Skorna går att tvätta i 30 grader vilket alla föräldrar vet är en mycket tacksam sak efter ett pass ute i sandlådan eller trädgården där det kryps och klättras och skorna utsätts för både det ena och det andra. Den gummerade tån gör skon tålig för slitage.

Funkar tygskor till kalaset?

Och även om tygskor är supersköna lekskor när vädret tillåter är de också ett bra alternativ när barnen vill vara lite kalasfina men inte vill ha ”finskor”. Ett par snygga slip-in-skor i tyg med fina detaljer som både är festfina och bekväma brukar vara en bra kombo, likaså en enfärgad eller mönstrad slip-on med elastik och lite ”dressad” stil. Med en kjol, skjorta eller pikétröja blir det en perfekt liten kalas-outfit för de små.

Tygskor till barn, shoppa online eller i butik

Du hittar alltid ett uppdaterat sortiment tygskor för barn hos oss på FEETFIRST. Klassiska favoriter samsas med säsongens nyheter. Välkommen att shoppa barnens nya tygskor online, tryggt och säkert, eller kom in till oss på DinSko och Skopunkten och prova skorna på plats. Våra superkunniga medarbetare hjälper dig rätt. Hoppas ditt köp blir till belåtenhet!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Sign me up!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.