Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Barn

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Vinterboots

Vinterkängor

Vinterstövlar

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Svarta
Bruna
Flerfärgade
Blå
Beigea
Rosa
Gråa
Gröna
Gula
Röda
Lila
Barn

66 artiklar

Linear, Varmfodrade Kängor Stl. 25-30
499 SEK
Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor Stl. 25-30
499 SEK
Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor Stl. 25-30
499 SEK
Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor Stl. 31-39
599 SEK
Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor Stl. 25-30
499 SEK
Din Sko
Linear, Varmfodrade Sneakers Stl. 31-38
549 SEK
Din Sko
Zoey, Kängor Stl. 33-37
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon-Tex, Kängor Stl. 33-39
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon-Tex, Varmfodrade Kängor Stl. 25-32
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon-Tex, Varmfodrade Kängor Stl. 33-39
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Varmfodrade Kängor Stl. 25-32
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Varmfodrade Kängor Stl. 31-38
599 SEK
Din Sko
Zoey, Varmfodrade Kängor Stl. 33-37
500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Varmfodrade Kängor Stl. 25-32
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon-Tex, Varmfodrade Kängor Stl. 25-32
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Varmfodrade Sneakers Stl. 31-39
549 SEK
Din Sko
Kavat, Varmfodrade Kängor Stl. 21-25
849 SEK
Din Sko
Zoey, Varmfodrade Kängor Stl. 33-37
500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Varmfodrade Kängor Stl. 31-38
549 SEK
Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor Stl.
499 SEK
Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor Stl.
499 SEK
Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor Stl.
499 SEK
Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor Stl. 31-38
499 SEK
Din Sko
Linear, Varmfodrade Kängor Stl. 31-38
499 SEK
Din Sko
Linear, Varmfodrade Sneakers Stl. 31-38
549 SEK
Din Sko

Vinterkängor för barn

Är det dags att fylla på barnens skogarderob med vinterkängor? I så fall har du sökt dig till precis rätt ställe. Här hittar du alla våra vinterkängor för barn, rejäla och varma favoriter som låter barnen njuta av kalla, våta, snöiga och alldeles underbara vinterdagar utan att frysa om tårna. Från de minsta babykängorna för småttingar som upplever sin första vinter på egna ben till de större kidsens och värmande vinterkängor som är ett måste till både skola och fritid när vädret är bistert. För de yngre barnen hittar du slitstarka modeller som är både varmfodrade och vattentäta för att vara på den säkra sidan när det vankas vinterlek. Satsa på ett par med lite högre skaft och stängning som sluter tätt kring fot och skaft så att varken snö eller slask hittar in. I denna kategori hittar du massor av vinterkängor barn själva med lätthet kan ta på och av med elastiska snören och kardborreband. Det ska inte vara krångligare än nödvändigt att ta på sig vinterkängorna när kompisarna väntar och pulkan står redo för en dag i backen!

Vinterkängor för lite större skolbarn

För lite större skolbarn brukar det vara viktigt att vinterkängorna inte bara är varma och sköna, de ska helst vara snygga också. Då kan vi varmt(!) rekommendera ett par varmfodrade kängor med i chelseamodell, stilrena och bekväma med dubbelsidig resår som är lätt att kliva i och ur. Eller kanske ett par vinterrustade, höga sneakers med kamouflagemönster eller snygga detaljer som just ditt barn gillar. Perfekt val för skolan som klarar både kyla och är superskön att springa och hoppa i på rasten.

Välj rätt bland sköna modeller av vinterkängor för barn

Välj bland massor av sköna modeller från DinSko och Skopunkten. Kvalitetstestade vinterkängor med specialframtagna vattenavvisande egenskaper och mönstrade sulor för säkrare grepp på hala underlag. Hitta dina favoriter från våra egna märken LINEAR, Lejon och Zoey. Eller kolla in vårt sortiment av vinterkängor från Kavat, alltid med pålitlig kvalitet och skön passform. För riktigt kalla dagar eller längre utevistelser under vintern är det skönt att kunna plocka fram det riktigt tunga artilleriet. ECCO Solice är en premiumkänga som kombinerar funktioner i världsklass med värmande yllefoder och slitstarka material – en vinterkänga för barn och unga som vill ha det bästa för skandinaviska vinterförhållanden.

Vi är övertygade om att du kommer att hitta barnens nya vinterkängor hos oss på FEETFIRST. Rejäla skor som klarar alla väder och utmaningar under de kalla månaderna. Shoppa online här eller besök din närmsta butik så hjälper vi dig. Ha en trevlig shoppingstund!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Sign me up!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.