Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Barn
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Vinterboots

Vinterkängor

Vinterstövlar

Vinterskor för barn

Vinter, snö, minusgrader och … varma barnfötter! Här har vi samlat hela vårt stora sortiment av varma, torra och slitstarka vinterskor för barn som vinterboots, vinterkängor och vinterstövlar för säsongens små och stora äventyr. Välj bland massor av modeller av vinterskor för barn och klicka hem säsongens prisvärda måsten från Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Svarta
Flerfärgade
Beigea
Blå
Rosa
Bruna
Gråa
Gröna
Lila
Metallfärgade
Gula
Röda
Barn

136 artiklar

Lejon, Balboa Laceup
350 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon-Tex, Love Warm
250 SEK
Stl. 22-35Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon-Tex, Love Warm
250 SEK
Stl. 22-35Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Dinsko, Allväderstövel
249 SEK
Stl. 30-39Din Sko
Vattentät
Dinsko, Allväderstövel
249 SEK
Stl. 20-29Din Sko
Vattentät
Dinsko, Allväderstövel
249 SEK
Stl. 20-31Din Sko
Vattentät
Lejon, Mud Boot
250 SEK
Stl. 20-39Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon, Mud Boot
250 SEK
Stl. 20-35Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Leaf, Leaf Kaitsor Waterproof
799 SEK
Stl. 31-38Din Sko
-16%
Vattentät
Linear, Linear Accra Midcut
499 SEK 600 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Vattentät
Linear, Accra Lace Up
600 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Vattentät
Linear, Accra Lace Up
600 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Vattentät
Linear, Accra Lace-Up
580 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Vattentät
Linear, Accra Lace-Up
580 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Vattentät
Linear, Alex Midcut
549 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Vattentät
Linear, Billy Midcut
600 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Vattentät
Linear, Jones Highboot
550 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Vattentät
Dinsko, Gerd Warm
300 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Glendale
350 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Glendale
350 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Cillian Elastic
450 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Skinn
Vattentät
Linear, Asta Stövel
650 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Vattentät
Linear, Madison Lace Up
500 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Zoey, Balboa Biker
350 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2

Shoppa vinterskor till barn för årets kalla månader

Vinter, snö, minusgrader och…varma fötter!

Ingen gillar att frysa om fötterna. Särskilt inte barn, som gärna är ute och leker i snö och kyla i timmar i sträck om de bara har bekväma och värmande vinterskor. Alla minns vi säkert tillfällen från barndomens vinterlekar i pulkabacken eller på gården plötsligt övergått från rosenkindad leklust till snörvlig frossa för att fötterna har blivit blöta eller kalla. Eller i värsta fall både och. Hos oss på FEETFIRST har du alla möjligheter att göra vinterns äventyr och vardagsaktiviteter så roliga och bekväma som det bara går genom vårt stora sortiment vinterskor för barn. Från vattentäta och varmfodrade kängor och vinterpreppade sneakers till grövre boots och höga stövlar. Gärna med en rejäl sula med mönster för bästa grepp på alla vintriga underlag.

Barnens vinterskor med komfort och prestanda

Vi har lång erfarenhet av skandinaviska vinterförhållanden och har genom åren utvecklat både egna varumärken och tagit in handplockade favoriter från andra. Allt för att våra vinterskor för barn ska uppfylla både våra egna högt ställda krav på komfort och prestanda och era önskemål om bra och prisvärda vinterskor för alla tillfällen. Minusgrader, snöväder, slask eller gnistrande vintersol – för oss är det inte vädret som avgör utan skorna. Och när det kommer till vinterskor kan det vara värt att lägga lite extra vikt vid detaljerna. Vilken knäppning är bäst för ditt barn? Med kardborrestängning, elastiska snören eller dra på-modeller kan även de ofta lite grövre och rejälare vinterskorna gå smidigt att ta på och av. För att undvika att det kommer in snö och slask innanför skaftet kanske det för vissa aktiviteter istället är bättre med rejäl snörning eller dragsko i skaftet för att täppa till ordentligt.

Vinterskor som fixar både pulkabacken som förskolan/skolan

Att materialen är slitstarka och sulorna lite grövre är självklart också viktiga faktorer för att barnens vinterskor ska klara tuffa tag och stå emot väder och vind. Barnens vinterskor ska ju klara allt ifrån vardagen med skola och förskola till helgens vintriga skogsutflykter och långa pass med kompisarna i pulkabacken!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.