Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Barn

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Vinterboots

Vinterkängor

Vinterstövlar

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
Svarta
Bruna
Flerfärgade
Blå
Rosa
Gråa
Gula
Röda
Metallfärgade
Lila
Barn

38 artiklar

Zoey, Varmfodrade Stövlar Stl. 25-32
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon-Tex, Varmfodrade Stövlar Stl. 25-32
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Varmfodrade Gummistövlar Stl. 20-39
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Varmfodrade Kängor Stl. 31-38
599 SEK
Din Sko
Linear, Varmfodrade Stövlar Stl. 31-38
549 SEK
Din Sko
Kavat, Varmfodrade Gummistövlar Stl. 22-29
449 SEK
Din Sko
Kavat, Varmfodrade Gummistövlar Stl. 22-27
349 SEK
Din Sko
Kavat, Varmfodrade Gummistövlar Stl. 25-30
349 SEK
Din Sko
Kavat, Varmfodrade Stövlar Stl. 22-25
849 SEK
Din Sko
Kavat, Varmfodrade Stövlar Stl. 26-29
849 SEK
Din Sko
Kavat, Varmfodrade Stövlar Stl. 22-27
849 SEK
Din Sko
Leaf, Varmfodrade Stövlar Stl. 29-35
849 SEK
Din Sko
Leaf, Varmfodrade Stövlar Stl. 31-38
849 SEK
Din Sko
Dinsko, Varmfodrade Stövlar Stl. 31-38
549 SEK
Din Sko
Linear, Varmfodrade Stövlar Stl. 32-38
599 SEK
Din Sko
Tretorn, Varmfodrade Gummistövlar Stl. 30-35
429 SEK
Din Sko
Tretorn, Varmfodrade Gummistövlar Stl. 28-35
429 SEK
Din Sko
Tretorn, Varmfodrade Gummistövlar Stl. 28-35
499 SEK
Din Sko
Zoey, Varmfodrade Stövlar Stl. 33-37
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Varmfodrade Gummistövlar Stl. 30-39
249 SEK
Din Sko
Dinsko, Varmfodrade Gummistövlar Stl. 20-29
249 SEK
Din Sko
Dinsko, Varmfodrade Gummistövlar Stl. 20-31
249 SEK
Din Sko
Tretorn, Gummistövlar Stl. 25-30
599 SEK
Din Sko
Dinsko, Varmfodrade Gummistövlar Stl. 21-30
249 SEK
Din Sko
Dinsko, Varmfodrade Stövlar Stl. 31-38
549 SEK
Din Sko

Vinterstövlar för barn

Det skandinaviska vintervädret är omväxlande och skiljer sig mycket åt beroende på var du bor. När det gäller att hitta de bästa vinterstövlarna för barn gäller det att tänka in alla möjliga aspekter. Utanför dörren kan det vara alltifrån blåst och regn och mildväder med slask till en klar och krispigt kall vinterdag eller full snöstorm. Därför hittar du hos oss på FEETFIRST ett stort sortiment av vinterstövlar för barn så att de alltid kan vara rustade för lek, skola och aktiva dagar, vilket väder som än råder.

Vinterstövlar för barn, ett smart val fö milt och blött väder

Om vi börjar med att kolla efter smarta val för milt och blött väder finns det några varianter vi tycker passar extra bra. En varmfodrad gummistövel är ett alternativ som passar de lite yngre barnen som gärna leker och ”slabbar” i alla väder. I den här stöveln får de både gummistövelns garanterat vattentäta skydd mot väta och slask och samtidigt ett gosigt varmfoder som håller fötterna varma. Med en grov räfflad sula blir greppet också säkrare i slasket och snömodden. De flesta av våra varmfodrade gummistövlar har också reflexdetaljer som ökar synligheten under de mörkare månaderna.

Vinterväder med minusgrader? Då är vinterstövlar för barn en självklarhet

När det är mer klassiskt vinterväder med snö och minusgrader kan det vara läge att kliva upp en nivå och satsa på en rejäl snörad stövel som klarar både kyla, snö och väta. Vi har gott om varmfodrade stövlar med både snörning och kardborrestängning som lätt regleras för bästa passform håller tätt i skaftet mot snö som annars lätt tar sig in och smälter i skon. Även här hittar du ett stort utbud modeller med grova, greppsäkra sulor och reflexdetaljer. Perfekt val för långa dagar i pulkabackar och vintriga uflykter i skogen.

Varma och coola vinterstövlar till lite större barn

För de lite större barnen som vill vara både varma om fötterna och är noga med vad de har på fötterna finns snygga halvhöga barnstövlar med tunnare varmfoder och coola detaljer. Perfekt val när de mest avancerade rastlekarna ersatts av lugnare häng som inte kräver fullt lika mycket funktionsdetaljer av barnens vinterstövlar.

Vinterstövlar till barn från både egna och andras varumärken

I vårt utbud av vinterstövlar för barn hittar du våra egna populära märken, som Lejon, LINEAR, Mino och Zoey. Bland våra övriga varumärken finns ett handplockat urval från bland annat Tretorn, Treksta och Viking. Allt för att du lätt ska kunna hitta något som passar. Barn är olika, precis som vintervädret. Utgå från era behov och vilka aktiviteter som är populärast när snön faller tillsammans med temperaturen. Det viktigaste när det är dags att ladda barnens skohylla med vinterstövlar är att hålla fötterna på gott humör oavsett väder och aktivitet. Vi hoppas du hittar vinterstövlar till barnen som passar just er. Klicka runt och välj i lugn och ro, sedan är det bara att beställa här på sajten och välja hur du vill ha din leverans. Ha en fin vinter önskar vi på FEETFIRST.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Sign me up!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.